Νύχτα μουσικής γεμάτη Ελλάδα από την Groupama Φοίνιξ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική, με την υποστήριξη του City Link, προσέφερε, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, μία Νύχτα Μουσικής γεμάτη Ελλάδα, με μια μοναδική συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στη Στοά Σπύρου Μίλιου.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε απήλαυσε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες Σταύρο Ξαρχάκο, Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι, με τις μελωδίες τους να αγκαλιάζουν το λόγο σπουδαίων ποιητών (Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Καζαντζάκη κ.ά.), αποτείνοντας φόρο τιμής στη δημιουργικότητα και την ποιότητα της ελληνικής μουσικής!

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης ΧαρούληςΜαζί με τον κορυφαίο συνθέτη, ο οποίος διεύθυνε τη 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής (KOEM), βρίσκονταν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης, ερμηνεύοντας τραγούδια γεμάτα Ελλάδα.

Με την αφορμή αυτή ο Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος ευχαρίστησε θερμά τους καλλιτέχνες, το κοινό που συμμετείχε και το City Link για τη φιλοξενία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι: 

«Για τη Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική ενέργειες όπως η Νύχτα Μουσικής αποτελούν έναν τρόπο ώστε να προσφέρει στην κοινωνία όπου δραστηριοποιείται, καθώς το μήνυμα «Σίγουρα δίπλα σας» δεν αποτυπώνει μόνο τη στάση της εταιρίας στην άσκηση των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων, αλλά αποτελεί και κομμάτι της εταιρικής της ευθύνης. 

Αποτελεί τιμή για τη Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστή το γεγονός ότι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, ο κ. Σταύρος Ξαρχάκος και δύο νέοι καλλιτέχνες με εκπληκτικές φωνές – η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης, δέχτηκαν να συμμετέχουν σε αυτή τη Νύχτα Μουσικής και να γεμίσουν με μελωδίες τις καρδιές μας».