Η Executive Insurance Brokers αναδιοργανώνει το γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Executive Insurance Brokers (εταιρία του  ΟΜΙΛΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)  έχοντας ως στρατηγικό στόχο την ανάπτυξη της και στη Μακεδονία και την καθιέρωση της ως μία από τις μεγαλύτερες Μεσιτικές Εταιρίες της Ελλάδος, κινείται μεθοδικά σε αυτή τη κατεύθυνση, θέτοντας υψηλούς ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής ενίσχυσε το στελεχιακό δυναμικό του υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης ακόμα περισσότερο, αναθέτοντας την Ανάπτυξη των Εργασιών του υποκαταστήματος στον κο Αλέξανδρο Παλάσκα, ο οποίος έχει σημαντική προϋπηρεσία στο χώρο των διαμεσολαβούντων.  

Ο κ. Αλέξανδρος Παλάσκας είναι κάτοχος πτυχίου Bsc in Management studies & μεταπτυχιακού M.B.A. από το πανεπίστημιο Adelphi university (New York U.S.A) και απόφοιτος του πανεπιστημίου Μακεδονία (ετήσιο πρόγραμμα ασφαλιστικών σπουδών).
Η κ. Καφφετζή Ευγενία,  Διευθύνουσα Σύμβουλος της Executive Insurance Brokers φιλοδοξεί  ότι το 2011 (παρά τις δυσκολίες  που παρουσιάζει) θα είναι μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά για την εταιρία εφαρμόζοντας συνετή διαχείριση και προσεκτική ανάπτυξη.