Στο Παρίσι και τη Βασιλεία ταξίδεψε η Ατλαντική Ένωση

Ταξίδι Πωλήσεων στο Παρίσι και στη Βασιλεία, πραγματοποίησε η Ατλαντική Ένωση προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων 2010-2011.

Στο ταξίδι συμμετείχαν συνεργάτες από όλα τα κανάλια διανομής, μεσιτικό, πρακτορειακό και bancassurance.

Οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στα σημαντικότερα αξιοθέατα στην Πόλη του Φωτός, στα Βασιλικά Ανάκτορα στις Βερσαλλίες, στη Μονμάρτη, στην Παναγία των Παρισίων και στον Πύργο του Άιφελ.

Το δείπνο που παρατέθηκε σε ειδικά ναυλωμένο πλοίο στο Σηκουάνα έδωσε μια ξεχωριστή νότα της φωταγωγημένης πόλης, Β. Μπακούσηςσυνοδεία μουσικής και τραγουδιού.

Το ταξίδι για τους καλυτέρους συνεργάτες της Ατλαντικής, συνεχίστηκε για δυο ακόμα μέρες στην πολύ όμορφη πόλη της Ελβετίας, τη Βασιλεία.

Κύριο γεγονός του ταξιδίου ήταν η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ομίλου της Baloise Group  η οποία ως γνωστόν από το 1985 είναι μέτοχος της Ατλαντικής Ένωσης.

Τους διακριθέντες συνεργάτες υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutscher Ring κ. Dr Frank Grund ο οποίος εκτός των άλλων είναι και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ατλαντικής.

Κορυφαία στιγμή ήταν η επίσημη εκδήλωση που έλαβε χώρα σε μια αίθουσα τέλεια οργανωμένη και εφοδιασμένη με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα όπου η διοίκηση της Baloise και της Ατλαντικής Ένωσης βράβευσε τους διακεκριμένους συνεργάτες. 

Η εκδήλωση των βραβεύσεων ολοκληρώθηκε με επίσημο δείπνο το ίδιο βράδυ στο Ρήνο σε πλοίο.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν εκ μέρους της Διοίκησης ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γ. Λαπατάς και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Β. Μπακούσης. Από τις διοικητικές Δ/νσεις της Ατλαντικής, οι 3 Περιφερειακοί Δ/ντές, κ.κ. Ε. Ζεκάκος, Τ. Μπάρδης, Β. Λύρας, η Δ/ντρια του κλ. Μεταφορών κ. Κ. Μπαμπαλή και ο Προϊστάμενος Δικτύου Πωλήσεων κ. Γ. Κιντώνης.