Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα GBOX από τη GENERALI

Μία νέα, πρωτοποριακή, ηλεκτρονική πλατφόρμα συνεργασίας με τα δίκτυα πωλήσεων παρουσίασε η Generali σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο Metropolitan Εxpo

Περισσότεροι από 350 προσκεκλημένοι συνεργάτες της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες της πρωτοποριακής πλατφόρμας GBOX η οποία εξασφαλίζει την ελεύθερη πρόσβαση του συνεργάτη στην εταιρεία, σε καθεστώς απόλυτης διαφάνειας και με συστήματα που είναι αποτελεσματικά και εύκολα στη χρήση.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα τρία νέα συστήματα IRIS, THESIS και BASIS που αποτελούν τον βασικό πυρήνα της πλατφόρμας GBOX, είπε ως …τρισδιάστατο ολόγραμμα Διευθυντής Μηχανογράφησης της Generali  κος. Leif Nygaard, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους.

Τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να “αντιγράφουν” τις καθημερινές λειτουργίες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, με ένα αποτελεσματικό και αυτοματοποιημένο τρόπο. Στη πράξη, απλοποιούν διαδικασίες, περιορίζοντας στο ελάχιστο τον όγκο τις καθημερινής δουλειάς. Επιπλέον, αποτυπώνουν ηλεκτρονικά όλες τις παραμέτρους της δουλειά που αφορούν στην επικοινωνία του συνεργάτη με την εταιρεία.

Σαν αποτέλεσμα ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να παρακολουθεί από κοντά όλες τις υποθέσεις του, γρήγορα και αποτελεσματικά και να παρακολουθεί όλες τις εκκρεμότητές του, γνωρίζοντας αν πάσα στιγμή ακριβώς που βρίσκεται σε σχέση τη παραγωγή και το συνολικό χαρτοφυλάκιό του με την Generali.
 
Για τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα νέα συστήματα οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από τα ηλεκτρονικά είδωλα των ανθρώπων της μηχανογράφησης της Generali: 

-To IRIS, ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτόματης τιμολόγησης, παρουσιάστηκε στη νέα, ουσιαστικά αναβαθμισμένη του μορφή. Συμπεριλαμβάνει το σύνολο των προϊόντων της εταιρίας, και ολοκληρώνει τη διαδικασία της τιμολόγησης σε 4 + 1 απλά βήματα. Το νέο IRIS είναι WEB-based, και συμπεριλαμβάνει ειδική εφαρμογή για κινητά τελευταίας γενιάς και συσκευές touch. 

G-BOX GENERALI– Το THESIS, είναι ένα ευέλικτο σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης ασφαλιστικών εργασιών. Σχεδιάστηκε για να καταγράφει και να διαχειρίζεται τις εργασίες του συνεργάτη με ένα απόλυτα ελεγχόμενο και οργανωμένο τρόπο. Με ένα απλό κλικ, μπορεί ο κάθε συνεργάτης να παρακολουθεί όλες τις αιτήσεις, πρόσθετες πράξεις και άλλα αιτήματα του, από τη στιγμή της υποβολής τους στην εταιρία μέχρι και την έκδοσή τους σαν συμβόλαια. 

-Το BASIS, είναι ένα δυναμικό σύστημα στατιστικής παρακολούθησης, που με απόλυτη διαφάνεια δίνει on-line πρόσβαση, στον κάθε συνεργάτη, στα στατιστικά του αποτελέσματα. Ενοποιημένα, δυναμικά στοιχεία, που ενημερώνονται καθημερινά και είναι στη διάθεση του συνεργάτη σε 24ωρη βάση.

“Τα νέα συστήματα είναι αλληλένδετα και όλα μαζί αποτελούν την πλατφόρμα GBOX που εξασφαλίζει την μελλοντική ανάπτυξη κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή που συνεργάζεται με την Generali, η οποία είναι συνώνυμη της ποιότητας, της φερεγγυότητας και της αξιοπιστίας. Είμαστε  125 χρόνια στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Έχουμε πλούσιο παρελθόν και θέλουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης. Για τον σκοπό αυτό σας θέλουμε δίπλα μας γιατί εσείς είστε το μέλλον. Γι αυτό κάναμε μια σημαντική επένδυση στις νέες τεχνολογίες, σε μία οικονομικά δύσκολη συγκυρία. Για να σας εφοδιάσουμε με νέα εργαλεία, να βελτιώσετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας, να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αυτά που θέλουμε να κάνουμε μαζί, δε θα τα βρείτε πουθενά αλλού», δήλωσε ο κ. Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generali, απευθυνόμενος στους συνεργάτες του Ομίλου.

To GBOX η οποία συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια από τους συνεργάτες που την αξιοποίησαν ήδη στο πειραματικό στάδιο εφαρμογής, η Generali έθεσε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για τους πελάτες της που δεν είναι άλλοι από τα δίκτυα πωλήσεων της.