Σύλλογος Ζημιωθέντων: 623 ημέρες από την ανάκληση της άδειας της Ασπίς

Ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση των 623 ημερών από την ανάκληση της Ασπίδας έστειλε ο Σύλλογος Ζημιωθένων της Ασπίς. Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Σήμερα συμπληρώνονται 623 ημέρες  από την ανάκληση της δεύτερης μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας της Ελλάδος με 1.000.000 άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένους.

Έως σήμερα οι ασφαλιστικές εταιρείες (και λόγω του «λουκέτου»  της Ασπίς) έχουν χάσει διπλάσια και τριπλάσια ποσά των 620 εκατ. ευρώ που είναι το «άνοιγμα» της Ασπίς σε εξαγορές και διακοπές συμβολαίων, με συνέπεια μείωση των φόρων που θα εισέπραττε το Κράτος.

Γνωρίζετε ότι με διάταξη του νομοσχεδίου 3867/2010 «ρυθμίστηκαν» εισροές «ζεστού» χρήματος από τις ασφαλιστικές εταιρείες άνω των 5 δις;

Σήμερα υπάρχει μια δυναμική τουλάχιστον 620.000 ανθρώπων που περιμένουν υπομονετικά,νηφάλια,καρτερικά την λύση της πολιτείας.

Εως σήμερα μετράμε χιλιάδες άτομα που είχαν πληρώσει για παροχές υγείας, σύνταξης, ανικανότητας, απώλειας ζωής και αυτή την στιγμή δεν μπορούν να απολαύσουν αυτές τις παροχές παρόλο που έχουν πληρώσει τα ασφάλιστρά τους.

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι λειτουργοί του πολιτικού συστήματος πόσο πιστεύετε ότι μπορούμε να αντέξουμε ακόμη;
Μήπως μετά από 623 ημέρες πλησιάζει και η δική μας «αγανάκτηση» στο όριο»;