Comergon… ένας «κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός»

H Comergon, αποτελεί μία εταιρεία που δεν περιορίζεται στο συμβατικό της ρόλο αλλά, αντίθετα, αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση της στις  αρχές τις ΕΚΕ και της  αειφόρου ανάπτυξης, εκδίδοντας και αυτό το χρόνο τον «Κοινωνικό Απολογισμό» της εταιρείας. 

Αποτελεί ίσως τη μόνη μεσιτική εταιρεία που έχει «πρωτοστατήσει» στον τομέα της ΕΚΕ,  δημοσιοποιώντας ετησίως τον κοινωνικό της απολογισμό, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο της εταιρικής υπευθυνότητας και συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια, όπως το συνέδριο που διοργάνωσε η Ethos Media S.A., CEO & CSR Money Conference 2011, στο οποίο η Comergon ήταν χορηγός.  

Στο πλαίσιο αυτό η Ethos Media δημοσιεύει τον «Κοινωνικό Απολογισμό» της Comergon με στόχο να ενισχύσει την εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα και να παροτρύνει και άλλους φορείς του χώρου στη δημοσίευση των απολογισμών τους.
Στην έκδοση του «Κοινωνικού Απολογισμού» αναφέρονται αναλυτικά η στρατηγική ΕΚΕ της εταιρείας, οι δράσεις της για την αγορά, τον άνθρωπο και το περιβάλλον αλλά και οι μελλοντικοί της στόχοι σε επίπεδο εταιρικής υπευθυνότητας.

Τον «Κοινωνικό Απολογισμό» της Comergon μπορείτε να δείτε εδώ