Ταξιδέψτε με την ΑΧΑ Ασφαλιστική στη Disneyland Paris

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική ξεκινάει σήμερα ένα μεγάλο διαγωνισμό με αφορμή την προβολή της νέας ταινίας της Disney • Pixar “Αυτοκίνητα 2” και προσφέρει σε όσους συμμετέχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα 4ήμερο ταξίδι στη Disneyland® Paris για μία οικογένεια 4 ατόμων, 60 εισιτήρια για 2 άτομα για την προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους Ster σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα και 50 αναμνηστικά δώρα από την ταινία.
 
Για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΑΧΑ Ασφαλιστικής www.axa-insurance.gr, να επιλέξουν την εικόνα «Μεγάλος Διαγωνισμός της ΑΧΑ Ασφαλιστικής. Κερδίστε 111 δώρα με αφορμή την προβολή της νέας ταινίας της Disney • Pixar “Αυτοκίνητα 2”» και να συμπληρώσουν όλα τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας.
 
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της ΑΧΑ Ασφαλιστικής μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011.
 
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 από τις 10.00 π.μ. έως τις 11.30 π.μ. στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας και οι νικητές θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα τηλεφωνικώς ή μέσω sms ή email.
 
Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους αποκλειστικά από τον Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ΑΧΑ, ο οποίος θα τους επισκεφτεί για να τους παραδώσει το δώρο. 
 
Η νέα ταινία της Disney • Pixar “Αυτοκίνητα 2” έρχεται στους κινηματογράφους την Πέμπτη 23 Ιουνίου σε 3D.