Εσπερίδα για την ασφαλιστική αγορά από τον ΣΕΣΑΕ

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι δύο ομιλητές Δημήτρης Ζορμπάς, Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων και Κλεάνθης Παπανίκας, Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής της Τράπεζας της Ελλάδος, στην εσπερίδα που διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρεθέντες – προσκεκλημένους, Διοικητικά Στελέχη των Ασφαλιστικών Εταιριών και διαμεσολαβούντες – ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ερρίκος Μοάτσος αναφέρθηκε στα συστήματα εγγύησης των ασφαλίσεων και τη χρησιμότητα θεσμοθέτησής τους.

Ο κ. Ζορμπάς, ενημέρωσε για τα συσσωρευμένα προβλήματα χρηματοδότησης που αντιμετωπίζει το Επικουρικό Κεφάλαιο Αυτοκινήτων και για τις λύσεις που συζητούνται αυτή την εποχή για την απαλοιφή τους.

 οι κ.κ. Τάσσος Παγώνης, Ερρίκος Μοάτσος, Κλεάνθης Παπανίκας, Δημήτρης Ζορμπάς, Ιωάννης Βασιλάτος, Λυκούργος Πέτροβας, Νίκος ΠαυλόπουλοςΟ κ. Παπανίκας αναφέρθηκε στην οργάνωση και στις, υπό επεξεργασία, σκέψεις  για τον τρόπο άσκησης των αρμοδιοτήτων του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ.κ. Τ. Παγώνης, Γ. Βασιλάτος, Ν. Παυλόπουλος και Λ. Πέτροβας.

Χορηγοί της Εκδήλωσης ήταν οι Ασφαλιστικές Εταιρίες CHARTIS ΕΛΛΑΣ, INTERAMERICAN, VICTORIA και Υποστηρικτής η Ασφαλιστική Εταιρία ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ.