Συνέδριο Μαστολογίας στην Καλαμάτα με χορηγό την Interamerican

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) οργανώνει την Παρασκευή 6 Μαΐου στην Καλαμάτα (ξενοδοχείο “Elite”) το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαστολογίας. Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν στο Συνέδριο, του οποίου χορηγός είναι η ασφαλιστική εταιρεία Interamerican, επισημαίνονται αυτά της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και της συμβολής της πρωτοβάθμιας φροντίδας, της γενετικής συμβουλευτικής, των εξελίξεων στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, των σύγχρονων μεθόδων αποκατάστασης του μαστού, της νοσηλευτικής παρέμβασης, των στοχευμένων θεραπειών, των εξελίξεων στην ακτινοθεραπεία και της ψυχοπαθολογίας του ασθενούς.

Β. Μπαρμπούνης, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Β. Γεωργούτζος, Αντιπρόεδρος της ΕΕΜ & Πρόεδρος του Συνεδρίου, Γ. Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ Ομίλου INTERAMERICAN και Λ. Ιωαννίδου-Μουζάκα, Πρόεδρος ΕΕΜΗ Interamerican υποστηρίζει το Συνέδριο στο πλαίσιο του ειδικότερου ενδιαφέροντός της για την υγεία και σε συνάφεια με την επιχειρησιακή δραστηριότητά της στον τομέα υγείας, με εστίαση στην πρόληψη. 

«Πιστεύουμε ότι οι εργασίες του Συνεδρίου θα οδηγήσουν πιο πέρα την προσπάθεια που γίνεται από την επιστημονική κοινότητα και την ΕΕΜ στη χώρα μας για την αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού» επισήμανε ο κ. Γ. Ρούντος, διευθυντής δημοσίων σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Interamerican. 

Η εταιρεία αποτελεί σταθερή χορηγό του έργου της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.