Στρατηγική συνεργασία Απόλλων με SafeWealth

Στρατηγική συνεργασία για την προώθηση του Grow & Protect σύναψαν Απόλλων και SafeWealth. Το Grow & Protect αναπτύσσει σύγχρονα πρωτοποριακά εργαλεία και υπηρεσίες που χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να προστατεύσουν την περιουσία τους.

της Ελενας Ερμείδου

Σε άλλη διάσταση βάζει την ασφαλιστική διαμεσολάβηση η Απόλλων A.E. του Ομίλου Σαρακάκη με την έναρξη διάθεσης μίας νέας ολιστικής υπηρεσίας που αποκαλεί Grow & Protect.  Είναι μία υπηρεσία που προσεγγίζει την προστασία των επιχειρήσεων με τρόπο διαφοροποιημένο αλλά κυρίως ολιστικά. Η διαφοροποιημένη υπηρεσία ολιστικής προσέγγισης αποτελεί πλεονέκτημα για την αγορά ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς διευκολύνει τις πωλήσεις της ενώ έρχεται και παραμένει κοντά στην επιχείρηση.

Το πακέτο προστασίας των επιχειρήσεων δημιουργήθηκε μετά από χρόνια εξειδίκευσης της Απόλλων με τους επιχειρηματικούς κινδύνους αναφέρει η Γενική Διευθύντρια της Απόλλων Σοφία Σικοτάκη τονίζοντας συγκεκριμένα, «έχοντας εμπειρία δεκαετιών στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση επιχειρηματικών κινδύνων, έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένο τμήμα Corporate Insurance στελεχωμένο από κορυφαία στελέχη της αγοράς»

Η Σοφία Σικοτάκη, η ομάδα της και η Απόλλων ανάλυαν επί σειρά ετών τις πρακτικές που η ασφαλιστική διαμεσολάβηση προσφέρει στο επιχειρείν , έτσι και διαπίστωσαν ότι το διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό  απαιτεί διαφορετική προσέγγιση, όχι μονο σχεδιασμό, στην υλοποίηση αλλά και στη διαχείριση της ασφαλιστικής υπηρεσίας που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις.

Παράλληλα τονίζει με την στρατηγική συνεργασία της Απόλλων  τα τελευταία χρόνια με την SafeWealth που ειδικεύεται, με μοναδική εμπειρία για τα Ελληνικά δεδομένα στον τομέα των Employee Benefits, προσέγγισαν τις επιχειρήσεις με πρωτοποριακό τρόπο, παρέχοντας μια υπηρεσία με την ολιστική εκείνη προσέγγιση που έχει ανάγκη η σύγχρονη επιχείρηση, διαφοροποιημένη από τις κλασσικές πρακτικές της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Τα Employee Benefits δεν μπορεί να εξαντλούνται από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην ύπαρξη απλά Ομαδικού Συμβολαίου στο προσωπικό μιας επιχείρησης παρατηρεί ο γενικός διευθυντής της SafeWealth  Γιάννης Γιαννέτσος μία και το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο κάθε επιχειρηματικής μονάδας είναι το ανθρώπινο δυναμικό,

Απαιτείται μια διαφοροποιημένη, εξατομικευμένη προσέγγιση η οποία αποκαλείται from mass to personal benefits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*