ΑΤΕ Ασφαλιστική: Ημερίδα Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών 2011 της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στην Αθήνα, στις 12/4/2011, με τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας,  κ. Ι. Χατζηιωσήφ.

Στην Ημερίδα Πωλήσεων, οι περισσότεροι από 170 Πράκτορες και Μεσίτες της Αττικής είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται μέσα από το Ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Πληροφοριακό Σύστημα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής. 

Στην αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών, που παρέχονται σε πραγματικό χρόνο και σε συνεχή βάση, τονίστηκε και ο βέλτιστος τρόπος αξιοποίησής τους, προς όφελος Συνεργατών και Πελατών. Η θεματολογία της Ημερίδας, που «άγγιξε» το σύνολο των ασφαλιστικών εργασιών, είχε ως ακολούθως:
• Ηλεκτρονική Εφαρμογή Άμεσης Έκδοσης και Εκτύπωσης Ασφαλιστικών Συμβολαίων (Πυρός, Αυτοκινήτων, Σκαφών κ.α.).
• Έκδοση βεβαίωσης καταβολής ασφαλίστρων Κλάδου Πυρός.
• Ηλεκτρονική έκδοση Μηνιαίου Λογαριασμού Απόδοσης Ασφαλίστρων.
• Ηλεκτρονική παρακολούθηση είσπραξης συμβολαίων Ταχυπληρωμής & Πάγιας Εντολής.
• Πλήρες Ηλεκτρονικό Πληροφοριακό Σύστημα Παραγωγής.
• Ηλεκτρονική Έκδοση Πράσινης Κάρτας και άμεση Εκτύπωση.
• Παρουσίαση των νέων Υπηρεσιών που βρίσκονται σε τελικό στάδιο υλοποίησης.

Αναφερόμενος στην Ημερίδα Πωλήσεων, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών κος Α. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Σκοπός των Νέων Υπηρεσιών-Εργαλείων  είναι να καλύψουν όλες τις ανάγκες των Συνεργατών, ώστε ο  κάθε Μεσίτης ή Πράκτορας να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα, αποτελεσματικά, ευέλικτα και με επαγγελματισμό τον πελάτη του, αξιοποιώντας σύγχρονες και απλοποιημένες διαδικασίες που αναδεικνύουν τη συνεχή διαθεσιμότητα και ενισχύουν την αξιοπιστία, έναντι των πελατών. 

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η πληρότητα των προϊόντων μας και η συνεχής  προσαρμογή τους στα νέα Δεδομένα αποτελούν για εμάς κύριους άξονες της ανάπτυξης μας». 

Στην ομιλία του προς το Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος Ι. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Οι Συναντήσεις Πωλήσεων καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση στον ετήσιο Προγραμματισμό της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, αφού συμμετέχουν στο σχεδιασμό της στρατηγικής μας για την επόμενη μέρα. Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους Συνεργάτες μας, καινοτόμα ηλεκτρονικά εργαλεία συνεχούς διαθεσιμότητας, που δίνουν νέα διάσταση στην ανάπτυξη των εργασιών τους. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει έμπρακτα ότι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουμε και ο σταθερός προσανατολισμός μας στην ποιότητα και στη δημιουργία υπεραξίας για πελάτες και Συνεργάτες, αποτελούν τη βάση της Στρατηγικής μας. Έτσι, η ΑΤΕ Ασφαλιστική διατηρώντας το ανθρώπινο πρόσωπο που εδώ και χρόνια οικοδομεί, δηλώνει ακόμα πιο κοντά στους Συνεργάτες της, παρέχοντάς τους υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά στην Ασφαλιστική Αγορά».