Η Interlife έγινε 20!

Στο κτήμα Χρηστίδη στην Περαία έκοψε την πίτα της η Interlife παρουσία όλου του προσωπικού και της Διοίκησης της εταιρείας με τις οικογένειες τους, από την έδρα αλλά και τα υποκαταστήματα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία του Πρόεδρου κ. Ιωάννη Βοτσαρίδη, ο οποίος τόνισε πως η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρεία γιατί κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στον ασφαλιστικό χώρο. 

Με αφορμή το γεγονός αυτό προχώρησε σε βράβευση των 6 παλαιότερων υπαλλήλων της εταιρείας, της Κατερίνας Ιωαννίδου, του Βασίλη Νικολαΐδη, της Μαρίας Μηλιώνη, της Ευφημίας Παυλίδου-Τσομπάνογλου, της Πασχαλίνας Αγγέλου και του Αθανάσιου Ευαγγελίδη, στους Interlifeοποίους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης, της συνέπειας, της συνεργασίας και της αφοσίωσή τους.

Φέτος, για πρώτη χρονιά, οι υπάλληλοι της εταιρείας ψήφισαν για τον «καλύτερο εργαζόμενο», επιλέγοντας την κα Κατερίνα Ιωαννίδου,  Διευθύντρια Παραγωγής, η οποία και βραβεύτηκε.

Το ατομικό φλουρί έπεσε στη Χριστίνα Πανίδου η οποία ερ¬γάζεται στο Τμήμα Παραγωγής στις εκδόσεις ασφαλιστηρίων αυτοκινήτου. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από πλούσιο μπουφέ και μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.