Στη Βαρκελώνη οι κορυφαίοι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Στη Βαρκελώνη ταξίδεψαν οι κορυφαίοι συνεργάτες των Γραφείων Πωλήσεων της Allianz αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η σκληρή δουλειά και η επίτευξη υψηλών επιδόσεων ανταμείβεται με υπέροχους προορισμούς.

Οι ρεαλιστικοί στόχοι, αλλά και οι εναλλακτικοί τρόποι διεκδίκησης της επιτυχίας, στάθηκαν ικανοί να κινητοποιήσουν την πλειοψηφία των συνεργατών της Allianz για την επίτευξή τους.

Ο προσανατολισμός του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2010-2011 ήταν ξεκάθαρος και αφορούσε στη δημιουργία «πιστών» πελατών, μέσα από τη συστηματική και ποιοτική δραστηριοποίηση κάθε συνεργάτη που απευθύνεται σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών αναγκών για τους πελάτες του.

Οι συνεργάτες με επιτυχία στο διαγωνισμό πωλήσεων με προορισμό τη Βαρκελώνη είχαν πραγματικά την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια εντυπωσιακή μεσογειακή πόλη που διαθέτει πλούσια ιστορία, σημαντική οικονομική ανάπτυξη στο πέρασμα των χρόνων, αλλά και μεγάλη παράδοση στις εικαστικές τέχνες.  Γενέτειρα του Σαλβαδόρ Νταλί και του Χοάν Μιρό, αλλά και φιλόξενη Οι συνέργατες της  Allianz ταξιδεύοτν στη Βαρκελώνηοικοδέσποινα -για κάποιο διάστημα- του Πάμπλο Πικάσο, η Βαρκελώνη ή αλλιώς Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην καρδιά, τόσο των φιλότεχνων, όσο και των απανταχού… ποδοσφαιρόφιλων!

Η επίσκεψη των συνεργατών στον καθεδρικό ναό της Βαρκελώνης, στην πλατεία της Καταλονίας, στη διάσημη λεωφόρο «Passeig de Gracia», στο Ρωμαιοκαθολικό ναό «Sagrada Familia», αλλά και στις ιστορικές πόλεις Figueres και Girona, είναι στιγμές που θα θυμούνται για πάντα.

Η εντατική και οργανωμένη προσέγγιση των στόχων του Διαγωνισμού από την πρώτη ημέρα οδήγησε τους συνεργάτες της Allianz σε ένα ακόμη πραγματικά ξεχωριστό ταξίδι, στην πανέμορφη Βαρκελώνη.

Η επίτευξη υψηλών στόχων και η κατάκτηση της κορυφής μέσα από τη συστηματική συμμετοχή των συνεργατών της Allianz σε διαγωνισμούς – κίνητρα εδραιώνει την κοινή εταιρική κουλτούρα της, ενισχύει την αίσθηση συμμετοχής σε μία επίλεκτη ομάδα με κοινές αξίες και στόχους δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια επαγγελματική καταξίωση.