Εγκαίνια του νέου καταστήματος της SENATUS στο Ηράκλειο

Με εντυπωσιακά εγκαίνια ξεκίνησε επίσημα τις εργασίες του το νέο κατάστημα franchise της SENATUS®  στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 επί της Λεωφόρου Κνωσσού 159, σ’ έναν πρωτότυπο χώρο 100 τμ. όπου θα στεγαστούν και 7 εξειδικευμένοι Εμπορικοί Συνεργάτες. 

Πλήθος κόσμου, επιχειρηματίες, συνεργάτες, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, τραπεζών και προμηθευτών του δικτύου, γνωστοί και φίλοι παρεβρέθηκαν στα εγκαίνια και τίμησαν με την παρουσία τους την κα. Ρένα Κοπιδάκη και τον κ. Μανώλη Αθανασάκη, ιδιοκτήτες της νέας επιχείρησης. 

Σημαντικό σημείο σε κάθε εγκαίνια νέου καταστήματος είναι η παράδοση από την Διευθύντρια Marketing κα. Ηρώ Ποθουλάκη της ειδικής αναγνώρισης της SENATUS® (www.senatus.gr) για την επιτυχή ένταξη του νέου καταστήματος σε όλες τις τυποποιημένες διαδικασίες του συστήματος της την οποία  παρέλαβε σε μία σεμνή τελετή η κα Ρένα Κοπιδάκη. 

Η φιλοσοφία της SENATUS® από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της το 1998, οριοθετείται στην πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη του πελάτη όπου και εάν αυτός βρίσκεται με χαρακτηριστικό «ο Άνθρωπός μας.. της SENATUS®» προσφέροντας πακέτα υπηρεσιών σε Ασφαλίσεις, Ακίνητα, Τραπεζικά, Φωτοβολταικά, Χρονομισθώσεις αυτοκινήτων, Επιδοτήσεις κλπ. Το 2008, ως φυσιολογική εξέλιξη και για πρώτη φορά στην Ελλάδα η μητρική εταιρεία σε συνεργασία με την παλαιότερη εταιρεία συμβούλων ανάπτυξης FC&D The Development eXperts ξεκίνησε τον σχεδιασμό και την δημιουργία Δικτύου, επιλέγοντας το Franchising και το Licensing σε συνδιασμό με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη. 

Εκτός αυτού το πλάνο Marketing που έχει σχεδιασθεί λαμβάνει υπόψη του τις τοπικές ιδιαιτερότητες και εκτελείται από τον κάθε έναν συνεργάτη αποτελεσματικά αφού τοποθετείται σαφώς στις ανάγκες της περιοχής του. Η εκπαίδευση όλου του δικτύου είναι συνεχής, γίνεται σε εβδομαδιαία βάση και υλοποιείται σε τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα εκπαίδευσης με Η/Υ όπου ελαχιστοποιείται τόσο ο χρόνος όσο και το κόστος εκπαίδευσης με όφελος την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση του δικτύου στις εξελίξεις. 

Όλες οι αντιπροσωπείες Υπηρεσιών μίας στάσης της SENATUS® προσφέρουν στον πελάτη: Προϊόντα & υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένη και υπεύθυνη ενημέρωση, Μεγάλη ποικιλία για κάθε Χρηματοοικονομική ανάγκη, Αξιόπιστες λύσεις & Συγκριτικά δεδομένα, Ασυναγώνιστες τιμές «value for money», Ιδιότητα μέλους (SENATUS membership), Ειδικά σχεδιασμένα ενημερωτικά έντυπα, Υπερσύγχρονο πληροφοριακό σύστημα, Αποκλειστικά προϊόντα και πακέτα υπηρεσιών, Τέλεια οργανωμένο A.S.S After Sales Service (υποστήριξη μετά την πώληση), Έμπειρες, ανεπηρέαστες & Συμφέρουσες επιλογές, Άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης & υπηρεσιών, Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι υψηλών προδιαγραφών, 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών, Υψηλή τεχνογνωσία και την μεγαλύτερη εμπειρία στην Ελλάδα,  Την «στροφή προς τον πελάτη» στην καθημερινή πρακτική της εφαρμογή.
Η πρωτοπόρος λοιπόν  και πολυβραβευμένη το 2009 ως Best Franchise και το 2010 ως No1 Financial Concept Ελληνική εταιρεία Υπηρεσιών μίας στάσης (One-Stop-Shop) με την ελκυστική πρόταση συνεργασίας, προσφέρει σε κάθε Συνεργάτη (υποψήφιο ή ενεργό) μια πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα SENATUS® όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης. Σήμερα το δίκτυο της SENATUS® αριθμεί πανελλαδικά 22 αντιπροσωπείες ενώ στην Κρήτη εκτός από το νέο κατάστημα στο Ηράκλειο καταστήματα franchise υπάρχουν στο Τυμπάκι (Λεωφ.Κόκκινου Πύργου) και στο Ρέθυμνο (Λεωφ.Σταμαθιουδάκη 106). Η ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις συνεργασιών.