Ανοικτή στο κοινό η Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης στη Θεσσαλονίκη

Δώστε και εσείς το δικό σας «στίγμα» στην «Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 14 Απριλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. 

Στόχος της Ημερίδας είναι:
• η ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και του ρόλου που διαδραματίζει σε μια σύγχρονη κοινωνία και
• η άνοδος της ασφαλιστικής συνείδησης του καταναλωτή, μέσω της ενημέρωσής του για σωστή επιλογή εταιρίας και προγράμματος.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε θεματικά πάνελ συζήτησης και θα εστιάσει στα νέα ασφαλιστικά προγράμματα, που προσφέρουν οι εταιρείες στον Έλληνα καταναλωτή, ιδιώτη και επιχειρηματία.

Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, στα προγράμματα υγείας, στα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας (κατοικίας, σκάφους αναψυχής και αυτοκινήτου) και στα προγράμματα προστασίας των επιχειρήσεων από ζημιές και απαιτήσεις τρίτων.

Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης στη Θεσσαλονίκη
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι: 

-ΣΥΝΤΑΞΗ: Τα  νέα δεδομένα στο συνταξιοδοτικό ζήτημα στην Ελλάδα και τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης
-ΥΓΕΙΑ: Νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές καλύψεις
-ΚΑΤΟΙΚΙΑ: Πολυασφαλιστήρια και σύγχρονες καλύψεις
-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Προβλήματα, λύσεις και νέες προτάσεις
-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων
Στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ. Ζορπίδης Μιχάλης, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Τσάκαλος Νικόλαος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών και θα μιλήσουν οι κ.κ. Βαξεβάνης Χρύσανθος, Agency & Branch Manager της CHARTIS, Βασιλάτος Ιωάννης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής, Βελιώτης Γιώργος, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας Ομίλου Interamerican, Γεωργακόπουλος Χρήστος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης, Κωνσταντόπουλος Ταξιάρχης, Γενικός Διευθυντής της CARGLASS, Λευθεριώτης Σπύρος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, Σολωμίδης Κωνσταντίνος, Επικεφαλής του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής,  Χειράκης Μάνος, Διευθυντής Marketing & Bancassurance της ING, Χατζηϊωσήφ Ιορδάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής,  και ο κ. Χατζηπαναγιώτου Δημήτριος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της VICTORIA .
Η ημερίδα πραγματοποιείται  υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών και με την υποστήριξη των εταιρειών:

Μεγάλοι Χορηγοί:
Εθνική Ασφαλιστική, ING, Ευρωπαϊκή Πίστη, Interamerican, ATE Ασφαλιστική, Victoria,  Συνεταιριστική Ασφαλιστική και Carglass
Χορηγοί:
Executive Insurance Brokers και Interlife Ασφαλιστική
Υποστηρικτές:
Ευρωπαϊκή Ένωσις Ασφάλειαι Μινέττα και Chartis

Χορηγοί Επικοινωνίας:
«ασφαλίζομαι», Κέρδος, Αγγελιοφόρος, agelioforos.gr, Insurance World, Insurance Week, insuranceworld.gr, ΧΡΗΜΑ, ΧΡΗΜΑ WEEK και hrima.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προεγγραφή.
Για προεγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Νίκο Αθανασίου, τηλ. 210 998 4912 ή στείλτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο e-mail:athanasiou.n@ethosmedia.eu

 Το πρόγραμμα της Ημερίδας Ιδιωτικής Ασφάλισης στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να δείτε εδώ