Βάση για επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου η συμμετοχή στο συνέδριο της Gama

Για μια ακόμη χρονιά η Interamerican, με τη συμμετοχή και πάλι της πιο πολυπρόσωπης ελληνικής αποστολής στο ετήσιο συνέδριο της GAMA International, έδωσε δείγμα του σταθερού ενδιαφέροντός της για τη συνεχή βελτίωση του γνωστικού και επαγγελματικού επιπέδου των Συντονιστών του Δικτύου της στις πωλήσεις. Στο φετινό Συνέδριο του παγκόσμιου οργανισμού, που διεξήχθη από τις 19 έως τις 28 Μαρτίου στην Ουάσινγκτον, η Interamerican συμμετείχε με εννέα Συντονιστές της, που είχαν μαζί τους και τον Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Γιώργο Μαυρέλη.

Η εξαίρετη διάκριση του “First in Class Award” φέτος απονεμήθηκε στον Βασίλη Βασιλόπουλο. Με αυτή την ανώτατη διάκριση, η GAMA αναγνωρίζει στο πρόσωπο του βραβευόμενου τη ξεχωριστή ηγετική ικανότητα στη δημιουργία Ασφαλιστικών Συμβούλων. Με το Gold Βραβείο τιμήθηκαν οι Απόστολος Δοκούζης, Δημήτρης Φαραντούρης, Νίκος Χαμουζάς και Φώφη Θωμοπούλου, ενώ με το Silver οι Κώστας Παναγόπουλος, Γιάννης Τοζακίδης και Ηλίας Αντωνίου.

Η αποστολή της INTERAMERICAN μπροστά στον Λευκό ΟίκοΟ Γιώργος Μαυρέλης, αναφερόμενος στο φετινό Συνέδριο της GAMA τόνισε πως «ήταν μια πολύ ουσιαστική εμπειρία για όλους μας, μια μύηση στις πιο μοντέρνες και προχωρημένες αντιλήψεις και μεθοδολογίες  για τη διεύθυνση μιας ασφαλιστικής Μονάδας. Για την Interamerican, η συμμετοχή των κορυφαίων Συντονιστών της στον θεσμό επιβεβαιώνει την εταιρική στρατηγική για τη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της στις πωλήσεις και τη βελτίωση του επαγγελματισμού. 

Η τέχνη να διατηρεί ένας manager τα κορυφαία ταλέντα, να δημιουργεί τις καλύτερες προοπτικές για τη Μονάδα του μέσα από την παραγωγική δουλειά, να διαχειρίζεται άριστα τη διαδικασία του προσανατολισμού των συνεργατών του, να σχεδιάζει με ακρίβεια την επόμενη ημέρα, είναι θέματα που συζητήθηκαν φέτος και διεύρυναν τους ορίζοντές μας. Το εφόδια αυτά χαρακτηρίζουν τους Συντονιστές μας που συμμετέχουν στα Συνέδρια της GAMA και αποτελούν ειδοποιό διαφορά σε μια αγορά που είναι, πλέον, απαιτητική ως προς της διαμόρφωση του δυναμικού των πωλήσεων. Η επαγγελματική ποιότητα των Συντονιστών αποτελεί το κύριο στοιχείο στο νέο μοντέλο του Δικτύου Πωλήσεων της Interamerica».