Μαtrix SA: H πρώτη διεθνής ελληνική μεσιτική εταιρεία

Την τελευταία ημέρα του Μαρτίου και τον πολυχώρο «ΤΗΕ ΗUB EVENTS» επέλεξε η ελληνικών συμφερόντων μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων BMS Hellas, για να παρουσιάσει σε φίλους, συνεργάτες, πελάτες και εκπροσώπους του οικονομικού τύπου τη νέα της εταιρική ταυτότητα, με την επωνυμία MATRIX.

Η ΜATRIX SA δραστηριοποιείται εδώ και 8 χρόνια στην ελληνική και κυπριακή αγορά, ενώ παράλληλα παρέχει αντασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλες σχεδόν τις βαλκανικές χώρες, αλλά και στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική (MENA Region).

Με γερά θεμέλια σε επίπεδο συνεργασιών, αλλά και έναν πολύ ισχυρό ισολογισμό, η εταιρία στην περίοδο 2006 – 2010 έχει τετραπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της, με μερίδιο αγοράς στην αντασφαλιστική διαμεσολάβηση που σήμερα αγγίζει το 35% στην εγχώρια αγορά (Ελλάδα και Κύπρο), ενώ παράλληλα είναι η μοναδική ελληνική μεσιτική εταιρεία με γραφεία στο City του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, ο Πρόεδρος της MATRIX κ. Graham Mckean, αναφερόμενος στο ρόλο του broker, τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο ρόλος του broker είναι να προσθέτει αξία στη συναλλαγή. Στο σύγχρονο περιβάλλον της αυξανόμενης διαφάνειας, εάν δεν προσθέτεις αξία, τότε δεν πρόκειται να βρεις πουθενά γωνιά να κρυφτείς. Και φυσικά, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε απαραίτητοι μόνο όταν και για όσο θα μπορούμε να αποδεικνύουμε εμπράκτως αυτήν την προστιθέμενη αξία. 

Κι εμείς, οι άνθρωποι της MATRIX, κατανοούμε απολύτως τις ανάγκες του ρόλου μας και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να μας δίνετε την ευκαιρία να αποδεικνύουμε πόσο αποτελεσματικά μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτόν.
Η αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας μας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σταθμό για την περαιτέρω ανάπτυξή μας και χωρίς τη δική σας υποστήριξη δε θα ήμασταν σήμερα εδώ».

Ο CEO της ΜΑTRIX, κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων τους ξεκάθαρους στόχους της εταιρείας σε ό,τι αφορά στην καινοτομία, στην υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών, στη λειτουργική αρτιότητα και στην κάθετη και οριζόντια ανάπτυξη, ώστε η MATRIX να αποτελέσει την πρώτη επιλογή για τους πελάτες της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Κλείνοντας, ο κ. Τσεσμετζόγλου αναφέρθηκε στο όραμα της ΜATRIX να εξελιχθεί στην πρώτη διεθνή ελληνική μεσιτική εταιρία, πάντα με γνώμονα την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, τη διαφάνεια και την άρτια και ολοκληρωμένη αντασφαλιστική κάλυψη των πελάτων της.

Το νέο λογότυπο MATRIX, στο οποίο βασίστηκε και η συνολική ανανέωση του προφίλ της εταιρίας, εκτός από τη δυναμική που έχει ως λέξη, αποτελεί και σύμβολο της ελληνικής ρίζας, της ελληνικότητας της εταιρίας στον διεθνοποιημένο στίβο των ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών δραστηριοτήτων. Γιατί το ΜATRIX δεν είναι παρά η ελληνική λέξη μάτερ, μητέρα, που στη συνέχεια εξελίχθηκε στη λατινική γλώσσα σε matrix, δηλαδή μήτρα, η μητέρα των πάντων.