Διεθνής οίκος της χρονιάς στην ασφάλιση υποδομών η Marsh

H Marsh, ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλίσεων και σύμβουλος στη διαχείριση κινδύνων, βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή φορά ως ο «Διεθνής Οίκος της Χρονιάς στην Ασφάλιση Υποδομών» στην ετήσια τελετή βραβεύσεων του περιοδικού «Infrastructure Investor». Χιλιάδες ψήφοι δόθηκαν από επαγγελματίες στον χώρο των Υποδομών, από όλο τον κόσμο στα φετινά βραβεία, που τίμησαν ανθρώπους και οργανισμούς που θεωρήθηκαν για το 2010 ηγέτες στην παγκόσμια αγορά του ιδιωτικού τομέα επενδύσεων σε υποδομές.

Η Marsh έλαβε το βραβείο αυτό για δεύτερη συνεχή χρονιά και ο Andy Thomson συντάκτης του διεθνούς περιοδικού «Infrastructure Investor», σχολιάζοντας τις εταιρείες εκείνες που κέρδισαν τα βραβεία σε διαδοχικές χρονιές είπε ότι «αποτελεί απόδειξη ότι υπάρχει μια ελίτ επιχειρήσεων στο κόσμο των επενδύσεων υποδομής που θεωρούνται γενικώς ως οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού».

To 2010, η Marsh προχώρησε στην συνένωση και στην ευθυγράμμιση όλων των πόρων, που διέθετε ανά τον κόσμο, στον Τομέα Υποδομών, προκειμένου να βοηθήσει τους επενδυτές, αναδόχους και διαχειριστές των έργων αυτών, να διαχειριστούν τους κινδύνους τους από το ξεκίνημα ενός εγχειρήματος. 

Ο Jim Pierce, Επικεφαλής του Τομέα Υποδομών της Marsh είπε για τη βράβευση αυτή ότι «Είμαστε περήφανοι  για αυτή την αναγνώριση. Το βάθος της γνώσης, των δυνατοτήτων και του ταλέντου της Marsh να χειριστεί μεγάλες επενδύσεις είναι ασύγκριτο στην αγορά των μεσιτών ασφαλίσεων και η παγκόσμια πρακτική μας είναι αυτή που μας επιτρέπει να παραδίδουμε την καλύτερη εξειδίκευση μας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων οποτεδήποτε αυτές προκύπτουν στον χώρο αυτό» και συμπλήρωσε «η κατάκτηση αυτής της διάκρισης είναι η απόδειξη της δέσμευσής μας να δίνουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις που υπάρχουν».