Ποιος από την ασφαλιστική αγορά, ξέρει και δεν μιλά

Η ερώτηση της εβδομάδας για τον Ανασφάλιστο είναι “ποιος ξέρει από την ασφαλιστική αγορά και δεν μιλά” ή για να είμαι πιο σαφής, “ποιος ξέρει καλύτερα και περισσότερα από την ασφαλιστική αγορά και δεν μας τα λέει και σε εμάς”.

Μέχρι να πάρει η στήλη του Ανασφάλιστου την απάντηση που ψάχνει, μπορεί να υποθέτει και να διερωτάται, όμως, και για αυτό δεν μπορείτε να την παρεξηγήσετε.

Τι γίνεται με τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές των ασφαλιστικών; Εγιναν λίγο πριν κλείσει το νέο έτος κάποιες επίσημες ανακοινώσεις, είχαν προηγήθει στον προηγούμενο χρόνο και έμμεσες δηλώσεις διευθύνοντος συμβούλου από το εξωτερικό που υπαγόρευε συγκεκριμένη στρατηγική και αφορούσε την Ελλάδα.

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι συμφωνίες προχωρούν, δεν πήρε κάτι, διαφορετικό στα αυτιά του ο Ανασφάλιστος. Είδε, όμως τα μάτια του και έρχεται και ρωτά, πώς γίνεται να έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για συγχώνευση της μίας ασφαλιστικής από την άλλη και να διαβάζει ότι μεταξύ των μελών νεοεκλεχθέντος  Διοικητικού Συμβουλίου βρίσκεται εκπρόσωπος ασφαλιστικής που σε λίγους μήνες, δεν θα υπάρχει;

Αυτό δεν σημαίνει ότι σε έξι περίπου μήνες, το Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να πάει σε εκλογές; Μήπως άλλαξε κάτι και δεν το έχουμε μάθει;

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*