Νέα προγράμματα υγείας από την Minetta Life

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ πάντα δίπλα στον συνεργάτη και τον συνεργάτη πάνω από 50 χρόνια, δίδοντας ιδιαίτερη προσοχή στη αντιμετώπιση των κινδύνων υγείας παρουσιάζει τις νέες ασφαλιστικές προτάσεις της MINETTA life του Νοσοκομειακού προγράμματος MEDICAL PLATINUM και των εξωνοσοκομειακών  προγραμμάτων SENIOR PLUS, JUNIOR και JUNIOR PLUS .

το MEDICAL PLATINUM είναι ένα πρόγραμμα σύγχρονο, ευέλικτο, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να συμπληρώνει την κοινωνική ή την ομαδική ασφάλιση. Ένα πρόγραμμα βασισμένο στις πραγματικές ανάγκες των πελατών, ενταγμένο μέσα στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα δίδοντας στον πελάτη πολλαπλές επιλογές με ουσιαστικές παροχές. Το πρόγραμμα MEDICAL PLATINUM έρχεται να συμπληρώσει τα προγραμμάτων υγείας της εταιρείας MEDICAL GOLD. και MEDICAL DIAMOND

Στο νέο πρόγραμμα, το ύψος του καλυπτόμενου ποσού δαπάνης φθάνει τις 500.000 ευρώ ετησίως στην Ελλάδα και τις 350.000 ευρώ στο εξωτερικό. θέσεις νοσηλείας Α,Β,Γ, και εκτός των άλλων προβλέπεται, Ετήσια αύξηση των ορίων κάλυψης και των παροχών, Εκπτωτικό τιμολόγιο α) για Οικογενειακό Συμβόλαιο ( από 2 άτομα και πλέον) β) για κατοίκους εκτός Αττικής, Δυνατότητα επιλογής ποσού συμμετοχής στο σύνολο των εξόδων νοσηλείας (0 ευρώ, 600 ευρώ, 2.000 ευρώ, 5.000 ευρώ), 

Κάλυψη εξειδικευμένων μονάδων θεραπείας (ΜΑΦ/ΜΕΘ) στην  Ελλάδα και στο Εξωτερικό, Εξετάσεις χωρίς νοσηλεία και Μαγνητική τομογραφία, Χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς νοσηλεία, Χημειοθεραπείες και Ακτινοθεραπείες χωρίς Νοσηλεία, Μικροεπεμβάσεις σε ιδιωτικά ιατρεία, Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, Επιλογή θέσης Νοσηλείας, Επίδομα ημερήσιας αποζημίωσης Επίδομα χειρουργικής επέμβασης Επίδομα 30% των εξόδων Νοσηλείας με χρήση άλλου ασφαλιστικού φορέα, Επίδομα τοκετού με πρόβλεψη ισχύος 18 μήνες μετά την έναρξη ισχύος της ασφάλισης  ανάλογα την θέση Νοσηλείας, Επίδομα για το σύνδρομο επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας ανάλογα με την θέση Νοσηλείας, Αποκλειστική νοσοκόμος στο νοσοκομείο και στο σπίτι, Διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών, Εξετάσεις 90 ημέρες πριν από την  Νοσηλεία και 60 ημέρες μετά την έξοδο από το νοσοκομείο. 

Το εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα SENIOR PLUS. με Ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης τα 2.000 ευρώ συμπληρώνει και επεκτείνει το εύρος των παροχών του υπάρχοντος εξωνοσοκομειακού προγράμματος SENIOR, με διευρυμένο Ετήσιο Check-up, Προγεννητικό έλεγχο, Επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία συγκεκριμένων Νοσοκομείων, Μετακίνηση με ασθενοφόρο από και προς συγκεκριμένα Νοσοκομεία, Λήψη αίματος στο σπίτι, Δωρεάν ετήσιος στοματικός έλεγχος σε συμβεβλημένα οδοντιατρεία, Οδοντιατρικές πράξεις σε συμβεβλημένα οδοντιατρεία, Φυσικοθεραπείες σε συμβεβλημένα φυσικοθεραπευτήρια, Φυσικοθεραπείες στο σπίτι από συμβεβλημένο φυσικοθεραπευτή.

Τα αντίστοιχα εξωνοσοκομειακά προγράμματα για παιδιά είναι το JUNIOR με Ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης τα 1.000 ευρώ και το διευρυμένο JUNIOR PLUS με Ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης τα 2.000 ευρώ. Τα προγράμματα JUNIOR και JUNIOR PLUS προσφέρουν μεταξύ άλλων, Διαγνωστικές εξετάσεις σε συμβλημένα ή συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα, Ετήσιο Check-up, Επισκέψεις σε συμβεβλημένους ιατρούς στο ιατρείο τους ή στο σπίτι και κατά περίπτωση Επισκέψεις σε μη συμβεβλημένους Ιατρούς στο ιατρείο ή στο σπίτι, 

Επί πλέον των παραπάνω το JUNIOR PLUS προσφέρει, Επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία συγκεκριμένων Νοσοκομείων, Μετακίνηση με ασθενοφόρο από και προς συγκεκριμένα Νοσοκομεία, Λήψη αίματος στο σπίτι, Δωρεάν ετήσιος στοματικός έλεγχος σε συμβεβλημένα οδοντιατρεία, Οδοντιατρικές πράξεις σε συμβεβλημένα οδοντιατρεία, Φυσικοθεραπείες σε συμβεβλημένα φυσικοθεραπευτήρια, Φυσικοθεραπείες στο σπίτι από συμβεβλημένο φυσικοθεραπευτή.

Η ισόβια κάλυψη πού έχουν τα προγράμματα υγείας της MINETTA life είναι η σωστή επιλογή για την κάλυψη των σημερινών αναγκών των ασφαλισμένων.