4th Auto Forum: «Εξηλεκτρισμός», ιστορική μεταβατική περίοδος για την Aυτοκίνηση

4th Auto Forum

25 Φεβρουαρίου 2021, LiveOn Digital Event

«Εξηλεκτρισμός»

Ιστορική μεταβατική περίοδος για την αυτοκίνηση

Οι μετακινήσεις μας σύντομα θα περάσουν σε  μια νέα πραγματικότητα, την ηλεκτρική. Το πόσο απέχουμε από αυτή τη νέα εποχή, ποιες είναι  οι εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, οι υποδομές που θα υποστηρίξουν την κυκλοφορία και τον ανεφοδιασμό ιδιωτικών αλλά δημόσιων ηλεκτρικών αυτοκινήτων και οι νέες δυνατότητες που ανοίγονται στην χώρα μας θα συζητηθούνε εκτενώς στο Αuto Forum 2021, ένα από τα πιο σημαντικά event της χρονιάς στον χώρο του αυτοκινήτου.

Το Auto Forum διοργανώνεται για 4η χρονιά στις 25 Φεβρουαρίου από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, με τίτλο «Εξηλεκτρισμός» και για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να το παρακολουθήσουν από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ), της Hellastron, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης.  

Οι θεματικοί άξονες του Auto Forum 21 είναι: 

  • Tι θα επικρατήσει τελικά τα επαναφορτιζόμενα (phev) ή τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα (bev); Οι κυψέλες καυσίμων θα προχωρήσουν;
  • Προώθηση της ηλεκτροκίνησης, υποδομές, δίκτυα, πρατήρια ενέργειας, προδιαγραφές, φόρτισης.
  • Οδική ασφάλεια, μικροκινητικότητα 

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικά την Θεματολογία του Συνεδρίου: https://ethosevents.eu/event/auto-forum-2021/#overview

Στις εργασίες του Συνέδριου θα συμμετέχει ως ομιλητής και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών  κ. Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής 

Οι πρώτοι επιβεβαιωμένοι ομιλητές του Auto Forum 2021 είναι οι:  

  • Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, ΥΠΕΝ
  • Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος, Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος ΔΣ, Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»
  • Κωνσταντίνος Καραθανάσης, Διευθυντής Marketing, FCA Greece
  • Δημήτρης Σκιάννης, Δημοσιογράφος, Αρχισυντάκτης, GetElectric.gr
  • Ευστάθιος Πανουργιάς, Αρχηγός Ομάδας, Prom Racing  
  • Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Υπεύθυνος Marketing, Prom Racing

 

Συντονιστές των πάνελ θα είναι ο κος Τάκης Πουρναράκης, Μηχανολόγος Μηχανικός-Δημοσιογράφος και Υπεύθυνος Προγράμματος του Συνεδρίου, ο κος Νίκος Τσάδαρης, Πολιτικός Μηχανικός – Δημοσιογράφος και η κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος ΔΣ του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Δηλώσεις Συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/auto-forum-2021-dilosi-symmetochis/

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/auto-forum-2021/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn και YouTube.

4th Auto Forum, 25 Φεβρουαρίου 2021, LiveOn Digital Event

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

κος Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Marketing, ethosGROUP, τηλ. 6937252420,  

e-mail: triantafyllou.y@ethosmedia.eu  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*