Νέα προγράμματα MEDIhospital από την Interamerican

Στον τομέα της υγείας, που αποτελεί κορμό των δραστηριοτήτων και πεδίο καινοτόμων εφαρμογών για την Interamerican, η εταιρεία προωθεί δύο νέα νοσοκομειακά προγράμματα MEDIhospital, που έρχονται να συμπληρώσουν την ευρεία γκάμα των προγραμμάτων υγείας της εταιρείας.

Πρόκειται για το MEDIhospital Smart & Extra και το MEDIhospital Smart & Flexi, που καλύπτουν έξοδα νοσηλείας και έχουν ως βασικό κοινό χαρακτηριστικό την ανανέωσή τους σε ετήσια βάση.

Στα προγράμματα, το ύψος του καλυπτόμενου ποσού δαπάνης φθάνει τις 550.000 ευρώ ετησίως στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ προβλέπονται ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, επιλογή δωματίου, ημερήσιο επίδομα νοσηλείας καθώς επίσης και ημερήσιο χειρουργικό επίδομα σε κρατικό νοσοκομείο. Ακόμη, περιλαμβάνονται και στα δύο προγράμματα επίδομα τοκετού –2.000 ευρώ στο Smart & Extra και 1.500 ευρώ στο Smart & Flexi– με πρόβλεψη ισχύος 24 μήνες μετά την κάλυψη. Το Smart & Extra, που έχει υψηλότερες παροχές, περιλαμβάνει και χειρουργικό επίδομα για επέμβαση χωρίς νοσηλεία.

Και στα δύο προγράμματα ισχύουν ως επιπλέον παροχές η ελεύθερη χρήση του δικτύου χειρουργών–ειδικών συνεργατών της Interamerican, οι δύο δωρεάν επισκέψεις σε χειρουργούς αυτού του δικτύου για δεύτερη γνώμη και ακόμη, η μείωση του απαλλασσομένου ποσού κατά 30% για το Smart & Flexi σε περίπτωση νοσηλείας στην Αθηναϊκή κλινική, που ανήκει στην εταιρεία.