Πλήρη κάλυψη των σύγχρονων αναγκών προσφέρουν τα πολυ – ασφαλιστήρια

Η Interlife Ασφαλιστική κλείνει φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας της στον ασφαλιστικό χώρο και στηριζόμενη στην εμπειρία και τη γνώση της αλλά και στην πολύπλευρη υποστήριξη των αντασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται, μπορεί και παρέχει στους πελάτες αλλά και στους συνεργάτες της ένα πλήθος από μεμονωμένες καλύψεις, αλλά και ολοκληρωμένα πακέτα ασφαλιστικών παροχών, προκειμένου να καλύψει κάθε ασφαλιστική ανάγκη.

Τα πολυασφαλιστήρια περιέχουν συνδυασμό καλύψεων και προστατεύουν τον ασφαλιζόμενο από το σύνολο των ζημιών που κινδυνεύουν να υποστούν τα περιουσιακά του στοιχεία. Οι μεμονωμένες καλύψεις δεν μπορούν να του παρέχουν πλήρη κάλυψη και μπορεί να μείνει εκτεθειμένος σε κάποιο πιθανό κίνδυνο, που δεν είχε προνοήσει να ζητήσει από την Εταιρία του. 

Ο ασφαλιζόμενος μπορεί να συνδυάσει οποιοδήποτε πολυασφαλιστήριο περιουσίας της εταιρίας μας με την κάλυψη σεισμού, το ασφάλιστρο του οποίου εξαρτάται από την τοποθεσία και το έτος κατασκευής του ασφαλιζόμενου ακινήτου.
Η Interlife Ασφαλιστική, έχει δημιουργήσει πολυασφαλιστήρια κατοικιών (μονίμων και εξοχικών), εμπορικών επιχειρήσεων και σκαφών, ώστε να παρέχεται η μέγιστη κάλυψη στον ασφαλιζόμενο με το χαμηλότερο κόστος.

Προγράμματα

1. Πολυασφαλιστήρια Κατοικιών
Smart
– Κάλυψη περιεχομένου μόνιμων κατοικιών σε Α’ κίνδυνο έναντι βασικών κινδύνων, όπως πυρκαγιά, έκρηξη, κλοπή κλ.π
Ενυπόθηκων Κατοικιών
-Κάλυψη κτιρίου για κατοικίες που αγοράσθηκαν με ενυπόθηκο δάνειο έναντι των κινδύνων πυρκαγιάς, έκρηξης και πτώσης αεροσκαφών

Oikos Basic
-Κάλυψη κτιρίου και περιεχομένου έναντι των κινδύνων πυρκαγιάς, έκρηξης, καπνού και πτώσης αεροσκαφών

Oikos Extra
– Κάλυψη κτιρίου και περιεχομένου έναντι των κινδύνων πυρκαγιάς, έκρηξης, καπνού και πτώσης αεροσκαφών αλλά και φυσικών φαινομένων (πλημμύρες, καταιγίδες κ.λπ.) καθώς και έναντι κλοπής, αστικής ευθύνης κ.λπ.

Oikos Super
– Πλήρης κάλυψη κτιρίου & περιεχομένου. Περιλαμβάνει την κάλυψη ζημιών από κινδύνους που καλύπτει το Oikos Extra αλλά και επιπρόσθετα Αστική Ευθύνη οικογενειάρχη, κάλυψη εξόδων μετακόμισης, ζημίες λέβητα και ηλιακού θερμοσίφωνα, βραχυκύκλωμα κ.λπ.

2. Πολυασφαλιστήρια Εμπορικών Επιχειρήσεων
Emporio Super
-Κάλυψη κτιρίου και περιεχομένου κατονομαζόμενων επιχειρήσεων έναντι των κινδύνων πυρκαγιάς, έκρηξης, καπνού, πρόσκρουσης οχημάτων, πτώσης αεροσκαφών αλλά και φυσικών φαινομένων (πλημμύρες, καταιγίδες κλπ), καθώς και έναντι κλοπής, αστικής ευθύνης, ληστείας, απώλειας εισοδήματος, θραύσης κρυστάλλων, βραχυκυκλώματος κ.λπ.

Office
– Ειδικευμένο πρόγραμμα πλήρης κάλυψης κτιρίου και περιεχομένου, γραφείων, ιατρείων, αντιπροσωπιών, σχολών οδηγών 

Pharmakon
– Ειδικευμένο πρόγραμμα πλήρης κάλυψης (διαθέτει τρία σχέδια ασφάλισης) κτιρίου και περιεχομένου, Αστικής Ευθύνης και χρηματικές απώλειες, φαρμακείων

Hotel Plan
– Ειδικευμένο πρόγραμμα πλήρης κάλυψης (διαθέτει τέσσερα σχέδια ασφάλισης) κτιρίου και περιεχομένου, Αστικής Ευθύνης και Χρηματικές Απώλειες, Ξενοδοχείων

3. Πολυασφαλιστήρια Σκαφών Αναψυχής

Mαre Basic
Καλύπτει, σωματικές βλάβες επιβαινόντων και τρίτων, υλικές ζημίες σε αντικείμενα επιβαινόντων και τρίτων και πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

Mare Extra
Παρέχει πλήρη κάλυψη, διότι πέραν των υποχρεωτικών από το Νόμο Καλύψεων, καλύπτονται και ζημίες από κακοκαιρία, κινδύνους θάλασσας, ποταμών, λιμνών, Πυρκαγιά από οποιαδήποτε αιτία, πειρατεία, εκβολή, πρόσκρουση, έκρηξη, κλοπή ολόκληρου του σκάφους ή βαρκών ή εξωλέμβιας μηχανής, ζημίες στο Ίδιο το σκάφος κ.λπ.