Η Allianz Ελλάδος στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά το Allianz Alsouma

Για 5η χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη σύμπλευση της Allianz Ελλάδος και του ιστιοπλοϊκού σκάφους Alsouma Allianz. Με κυβερνήτη τον κ. Θεόδωρο Γεωργιάδη και το πλήρωμά του, από τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες στο χώρο της ιστιοπλοΐας, το Alsouma Allianz κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να διακριθεί σε σημαντικούς αγώνες ανοικτής θαλάσσης.

Το 2010 ήταν για το Alsouma Allianz μια επιτυχημένη χρονιά. Το σκάφος συμμετείχε  συνολικά σε 15 αγώνες ενώ κατέλαβε την τρίτη θέση στο ranking list της κατηγορίας ORCi A για το 2010.

Αναλυτικότερα κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα «Κύπελλο ΠΟΙΑΘ 2010» και «Λαγουσών-Φλεβών Ν.Α. Σύνδεσμος», τη δεύτερη θέση  στους αγώνες «Νίκου Παπαμακάριου Ι.Ο.Π», «Κύπελλο Ελπίδος ΠΟΙΑΘ», «Πάνου Σγουρού Ι.Ο.Π.» και «Σαρωνικός  Ν.Ο. Νέου κάβου Ελληνικού», ενώ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο «Ράλλυ ΑΙΓΑΙΟΥ» κατακτώντας την 4η θέση.

Με την ευκαιρία της νέας αγωνιστικής χρονιάς τα μέλη του πληρώματος και στελέχη της Allianz συναντήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους. Η Allianz Ελλάδος δηλώνει υπερήφανη για τη συμμετοχή της στους συναρπαστικούς αυτούς αγώνες και τη σύνδεση του ονόματός της  με ένα άθλημα που απαιτεί χαρακτήρα, τόλμη και εύρος ικανοτήτων.

Η θεωρητική και τεχνική γνώση, το ομαδικό πνεύμα, η αγωνιστικότητα και το πάθος που διακρίνουν τα μέλη του Allianz Alsouma υπόσχονται μια δυναμική παρουσία και στη νέα αγωνιστική χρονιά 2011.