Executive Insurance Brokers: 14,9 % αύξηση στα νέα συμβόλαια

Με την επίτευξη όλων των στόχων που είχε θέσει, η Εxecutive Insurance Brokers βελτίωσε σημαντικά όλα της τα αποτελέσματα το 2010, παρά την εξαιρετικά αρνητική οικονομική συγκυρία.

Οι άξονες πάνω στους οποίους η εταιρεία είχε θέσει τις βάσεις της οικονομικής της ανάπτυξης, ήταν:

• H περαιτέρω  βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών
• H αύξηση του κύκλου εργασιών
• Η αύξηση του μεριδίου αγοράς
• Η επίτευξη θετικού τελικού  αποτελέσματος

Με απόλυτη προσήλωση στους παραπάνω στόχους, οι οικονομικοί δείκτες της εταιρείας παρουσίασαν σημαντική βελτίωση και συγκεκριμένα:

Στην παραγωγή

- 12,2 % αύξηση καθαρών ασφαλίστρων  
- 14,9 % αύξηση στα νέα  συμβόλαια 

Στον ισολογισμό

- 23,6 % αύξηση κύκλου εργασιών  
- 31,9 % αύξηση ιδίων κεφαλαίων  
- 28,9 % αύξηση χρηματικών διαθέσιμων 
-  6,6 % αύξηση κερδών χρήσεως 
-   3,2 % μείωση στους χρεώστες ασφαλίστρων (σε σχέση με τη παραγωγή)

Τα θετικά αποτελέσματα σε μια δύσκολη χρονιά όπως το 2010 επισφράγισαν μια ποιοτική, σύγχρονη και κυρίως επαγγελματική πορεία 11 χρόνων. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Executive Insurance Brokers διακρίνεται μεταξύ των ομοειδών εταιριών του κλάδου για τα σύγχρονα συστήματα που εφαρμόζει , όπως:

• EXECUTIVE web BROKERS
H πλέον σύγχρονη πλατφόρμα μέσω της οποίας μεγάλος αριθμός συνεργατών ασφαλίζει, διεκπεραιώνει και διαχειρίζεται άμεσα και με μικρό κόστος τους πελάτες του

• EXECUTIVE Help
Yπηρεσίες ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης ζημίας και αποζημίωσης

• EXECUTIVE  Collect
Σύγχρονες διαδικασίες είσπραξης ασφαλίστρων

Η Executive Insurance Brokers θα συνεχίσει και το 2011 τη στρατηγική της για ισορροπημένη ανάπτυξη των εργασιών της, τόσο προς επιχειρηματικούς κινδύνους  όσο και προς ιδιώτες. Σήμερα, η σύνθεση του συνολικού χαρτοφυλακίου της αντιστοιχεί σε εργασίες  ιδιωτών  59% και επιχειρηματικών κινδύνων  41%.

Η διοίκηση της Executive Insurance Brokers ευχαριστεί το σύνολο των συνεργατών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού της, για τη συμβολή τους στην επίτευξη  των εταιρικών στόχων. Παράλληλα, με την αμέριστη συμπαράστασή τους, είναι βέβαιη ότι και το 2011 θα είναι ένα ακόμα έτος  επίτευξης θετικών αποτελεσμάτων και εδραίωσης της εταιρείας στην κορυφή των μεσιτικών επιχειρήσεων ασφαλίσεων της χώρας μας.