Εσωτερικές διοικητικές αναδιαρθρώσεις στην Cromar

H Cromar εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις εσωτερικές διοικητικές αναδιαρθρώσεις στην εταιρεία που ισχύουν από τις 21/02/2011:

Α.- Ανάληψη καθηκόντων Συμβούλου Διοίκησης
Μετά από 30χρόνια άριστης συνεργασίας και προσφοράς τόσο στη διοίκηση της CROMAR, όσο και στο παρελθόν σε άλλες εταιρίες όπου συμπορεύτηκε με την εταιρεία   – για την οποία και πραγματικά την ευχαριστούμε πάρα πολύ – η Κυρία Ουρανία Νικολετοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα Συμβούλου Διοίκησης και θα βρίσκεται στα γραφεία μας κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. 

Β.- Ανάληψη Καθηκόντων Γενικής Διεύθυνσης
Μετά από την πολυετή και επιτυχημένη πορεία της στον ασφαλιστικό χώρο και προπάντων την ευδόκιμη συνεργασία από το 2008 μέχρι σήμερα από τη θέση της Τεχνικής Διεύθυνσης που κατείχε στην εταιρία , η κα Κλαίρη Πετούνη αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διεύθυνσης στην εταιρεία.

Γ.- Ανάληψη Καθηκόντων Τεχνικής Διεύθυνσης
Από 21/02/2011 αναλαμβάνει την Τεχνική Διεύθυνση συνάδελφος κ. Κώστας Κωσταρέλος.Ο κ. Κωσταρέλος, είναι καταξιωμένο στέλεχος της αγοράς μας, εργαζόμενος στο χώρο μας τα τελευταία 16 χρόνια σε διακεκριμένες επιχειρήσεις όπως:

1995-2000 στην TOYOTA HELLAS, ως υπεύθυνος του τομέα Διαχείρισης Κινδύνων (Risk Management)
2000- 2001 στη BRITISH PROVIDENCE ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
2001-2008 στη MARSH EΠΕ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ και
2008-2011 στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Θα είναι υπεύθυνος για όλο το εύρος των ασφαλιστικών εργασιών και θα συμβάλει με τις γνώσεις, την εμπειρία, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του στην περαιτέρω ανάπτυξή της εταιρείας και στη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων.

Δ.- Ανάληψη Καθηκόντων Υπευθύνου Underwriting, Εκδόσεων & Εσωτερικών Διαδικασιών
Η κα Κατερίνα Φωτοπούλου, η οποία πλαισιώνει την εταιρεία επί σειρά ετών με μεγάλη αφοσίωση, από 01/01/2011, έχει και επισήμως αναλάβει την θέση της Υπευθύνης Underwriting, Εκδόσεων & Εσωτερικών Διαδικασιών.