Η ΑΧΑ ξεχώρισε για το έργο της στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού

Βραβείων Ανθρώπινου Δυναμικού που διοργάνωσε η εταιρία KPMG την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011. Η θέσπιση των βραβείων από την KPMG προήλθε από την ανάγκη αναγνώρισης των εταιριών που υιοθετούν καινοτόμες ιδέες σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και στόχο έχει να επιβραβεύσει και να αναδείξει τις καλύτερες πρωτοβουλίες στο χώρο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 14ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, με τίτλο «Entering a New Age in People Management». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε για 10η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα από την KPMG, αναγνωρίζοντας την ΑΧΑ Ασφαλιστική ως πρότυπο στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Βράβευση της Axa στο 14ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, με τίτλο «Entering a New Age in People Management». ΟΗ AXA Ασφαλιστική διακρίθηκε μεταξύ πολλών εταιριών στην κατηγορία «Διακράτηση Προσωπικού». Η εταιρεία συμμετέχοντας είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο προβάλλοντας με όλες τις πρωτοβουλίες που έχει υιοθετήσει σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το βραβείο παρέλαβε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η κα Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από την ΑΧΑ Ασφαλιστική,  ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Eric Kleijnen, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και όλη η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η διάκριση της ΑΧΑ Ασφαλιστικής για μία ακόμη φορά βασίζεται στις θεμελιώδεις αξίες της εταιρικής κουλτούρας, αλλά και στις ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης που προσφέρει στους ανθρώπους της. Με γνώμονα πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα σε αυτήν την εξίσωση επιτυχίας, η Εταιρία έχει στόχο να προσελκύσει, να επιλέξει και να αναπτύξει ένα ανθρώπινο δυναμικό υψηλών δυνατοτήτων που μοιράζεται την ίδια κουλτούρα και εργάζεται αποτελεσματικά και στοχευμένα προς μία κοινή κατεύθυνση.