Βραβεύσεις συνεργατών της Axa στην Περιφερειακή Διεύθυνση του Σπ. Ντακόλια

Η Περιφερειακή Διεύθυνση της ΑΧΑ Ασφαλιστικής με επικεφαλής τον κ. Σπύρο Ντακόλια, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2011 στο ξενοδοχείο «ΑΧΑΪΑ BEACH», στο Καστελόκαμπο Πατρών, βράβευσε τους δέκα κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και τους τρεις πρώτους unit Managers των γραφείων Πάτρας και Αθηνών, σε πρωτοετή εισπραχθέντα ασφάλιστρα για το 2010. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πολυετή συνεργασία της περιφερειακής με τον Unit Manager, κ. Σ. Μαρίνο, ενώ τελέστηκε βράβευση για την άριστη συνεργασία με την unit Manager κ. Ε. Στελίου και εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τις γραμματείς των γραφείων κ.κ Τους δέκα κορυφαίους Συμβούλους και τους τρεις πρώτους Unit Managers των γραφείων Πάτρας και Αθηνών βράβευσε η Axa Π. Νιοτοπούλου, Χ. Παταργία και Γ. Τσίμα, για την υποστήριξη που παρείχαν προς τους συνεργάτες και Managers της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Ο κ. Σ. Ντακόλιας στην ομιλία του αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των συνεργατών και στον αγώνα που έκαναν, ώστε να κατακτηθεί η πρώτη θέση της περιφερειακής στην Εταιρία, δηλώνοντας ότι η πρωτιά δεν είναι τυχαία. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τόνισε ότι και το 2011 η Περιφερειακή του Διεύθυνση θα πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Οι συνεργάτες που τιμήθηκαν με βραβείο ήταν οι εξής:

Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι:
1ος  ΤΣΑΦΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ
2ος ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3ος ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
4ος ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5ος ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΗ ΛΕΜΟΝΙΑ
6ος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
7ος ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
8ος ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
9ος ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
10ος ΣΚΛΑΒΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Unit Managers
1ος KUJDA JANUSZ
2ος ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
3ος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ Α. Χατζηστύλης,  Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ, και Ι. Γεωργίου,  Επιθεωρητής Πωλήσεων, οι οποίοι σε ομιλίες τους αναφέρθηκαν στα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα της Περιφερειακής Διεύθυνσης του κ. Σ. Ντακόλια καθώς και στις προκλήσεις που καλούνται να ανταποκριθούν οι συνεργάτες της ΑΧΑ στο νέο περιβάλλον όπως αυτό διαμορφώνεται σε χρηματοοικονομικό επίπεδο και σε επίπεδο ασφαλιστικής βιομηχανίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κ. Π. Διαμαντής προϊστάμενος διοικητικών υπηρεσιών Πάτρας.  

Με  την  ολοκλήρωση  της  εκδήλωσης  οι παριστάμενοι γευμάτισαν στην  περιοχή του  Ρίο με  οικοδεσπότη  τον  Περιφερειακό  Διευθυντή  κ. Σ. Ντακόλια, ανταλλάσοντας ευχές και υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο 2011.