«Μη γράφεις τη ζωή…» λέει η ΕΑΕΕ στους νέους οδηγούς

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος στο πλαίσιο της συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας και συνεχίζοντας τις ενέργειές της στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας και της Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, ανακοινώνει την έναρξη πρωτότυπης δράσης με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων για θέματα οδικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, η δράση αφορά την αποτροπή των νέων ηλικίας 15- 25 ετών, από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και περιλαμβάνει τα εξής:

– Ένα φορτηγό οδικής βοήθειας με ένα τρακαρισμένο όχημα στην πλατφόρμα που φέρει banner με το μήνυμα «Ήπιε, οδήγησε, σκοτώθηκε. Εσύ τι θα κάνεις;», κυκλοφορεί βραδινές ώρες σε πολυσύχναστες από νέους περιοχές, με στόχο να τραβήξει την προσοχή των νέων και να τους αποτρέψει από το να οδηγήσουν υπό την επήρεια αλκοόλ.

– Ταυτόχρονα προωθητική ομάδα μοιράζει στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες στις  ίδιες περιοχές, πρωτότυπο φυλλάδιο με θέμα το αλκοόλ και την οδήγηση και το σύνθημα «Μη γράφεις τη ζωή…».

Η δράση ξεκίνησε το Σάββατο, 19/2/2011 στις περιοχές Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Πασαλιμάνι, Φρεατίδα και Τουρκολίμανο και θα διαρκέσει 3 εβδομάδες με βάση το συνημμένο πρόγραμμα.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιριών οδικής βοήθειας, μελών της ΕΑΕΕ: “EUROP ASSISTANCE”, “EUROSOS ASSISTANCE”, “INTER PARTNER ASSISTANCE”, “ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ” και “SBAI MONDIAL ASSISTANCE”.