Τις γυναίκες που ξεχωρίζουν βράβευσαν η Axa Ασφαλιστική και to mpd club

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011 τελετή βράβευσης δεκαπέντε γυναικών που διοργάνωσε το mpd, womanmpdclub και η ΑΧΑ Ασφαλιστική, στον πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου που ευγενικά παραχώρησε ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, κ. Χατζηδάκης. Στην τελετή βραβεύθηκαν δεκαπέντε εκλεκτές κυρίες, οι οποίες με το εθελοντικό έργο και τη δράση τους έχουν προάγει την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, του αλτρουισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Τα βραβεία απένειμαν ο κ. Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κ. Ασκούνης, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Θ. Ορφανός, o κ. Α. Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής ο κ. Θ. Πουφινάς Offer Director της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, καθώς επίσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, κ. Εric Kleijnen. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι κ.κ. Βλάχου Νίνα-Ασπασία, Αντιδήμαρχος δημοτικής διακυβέρνησης Κηφισιάς, Δούμας Ανδρέας, Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου, Κονδύλης Ανδρέας, Αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών & κοινωνικής αντίληψης Αλίμου, Ανδρικοπούλου Βίκυ, Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης του Π. Φαλήρου, κ. Γ. Φωστηρόπουλος, Αντιδήμαρχος Παιδείας Π. Φαλήρου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού δήμου Αλίμου, κ. Μουτσάτσου Μαρία, η κ. Χρύσα Σαλαβράκου, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Το παρών, επίσης, έδωσε πλήθος δημοτικών συμβούλων από τους δήμους Αλίμου, Καλλιθέας, Π. Φαλήρου και Πειραιά, εκπρόσωποι συλλόγων, γυναικείων σωματείων και οργανώσεων των νοτίων προαστίων. Από το ιατρικό περιβάλλον παραβρέθηκαν αντιπροσωπεία επιστημόνων και διοικητικών στελεχών του οφθαλμολογικού ινστιτούτου Athens Vision, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της γυναικολογικής κλινικής Ρέα. Με την  ολοκλήρωση της τελετής ακολούθησε μπουφές και κληρώσεις με δώρα για τους παρευρισκόμενους.

Ο Διευθυντής του mpdclub κ. B. Μουντάκης αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του για το σκοπό της πρωτοβουλίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μήνας Γυναίκας», τονίζοντας την ανάγκη για την ανάδειξη της έννοιας του εθελοντισμού και της ανυστερόβουλης προσφοράς, όπου στα πρόσωπα αυτών των γυναικών βρήκε την καλύτερη έκφρασή της. Το mpd club ως σύλληψη και εφαρμογή στηρίζεται στην ιδέα της αλληλοβοήθειας. Οι συμπολίτες μας έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν τις αγορές τους χρησιμοποιώντας το εκπτωτικό mpdclub εξασφαλίζοντας εκπτώσεις σε είδη και υπηρεσίες, γεγονός που βοηθά τα μέλη του να βοηθηθούν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ο κ. Μουντάκης ανανέωσε το ραντεβού για την 28η Φεβρουαρίου 2011, σε μία ακόμη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κηφισιάς και θα βραβευθούν εξίσου σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες από το χώρο του εθελοντισμού των βορείων προαστίων.