Παρουσίαση νέων συνταξιοδοτικών λύσεων από την Allianz

Τη νέα γενιά συνταξιοδοτικών λύσεων της Allianz είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι προσκεκλημένοι των φετινών εκδηλώσεων του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Μέσα από έντυπο, αλλά και ηλεκτρονικό υλικό, η Allianz ενημέρωσε το κοινό για τις δυνατότητες που παρουσιάζουν οι συνταξιοδοτικές και αποταμιευτικές λύσεις συνδυάζοντας εγγυημένο εισόδημα, με ευκαιρίες υπέρ-απόδοσης και ευελιξία επιλογών, διασφαλίζοντας το μελλοντικό βιοτικό επίπεδο και την οικονομική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια κατά την τρίτη ηλικία.

AllianzΗ Allianz Ελλάδος συμμετείχε και φέτος ως χορηγός στις ετήσιες εκδηλώσεις του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, που οργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας, σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Οι εκδηλώσεις αυτές, εστιάζουν κατά κύριο λόγο σε δράσεις και πρωτοβουλίες στήριξης της Ελληνογερμανικής οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας και  πραγματοποιήθηκαν παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού, διπλωματικού, τραπεζικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η Allianz Ελλάδος υποστηρίζει κάθε χρόνο τις ετήσιες εκδηλώσεις του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, προκειμένου να συμβάλλει ουσιαστικά στη σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.