Χορηγός στο MDRT η International Life

Χορηγός στο πρώτο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο υψηλών προδιαγραφών MDRT EUROPE CLASSIQ που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα από τον Οργανισμό “The Premier Association of Financial Professionals” ήταν η International Life.

«Learn from the best» («Μάθετε από τους άριστους») ήταν το κεντρικό μήνυμα του Συνεδρίου το οποίο πραγματοποιήθηκε 2-4 Φεβρουαρίου 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με στόχο την είσοδο του ασφαλιστικού συμβούλου σε νέους γνωστικούς ορίζοντες και καινοτόμους τρόπους σκέψης.

ΣInternational Lifeτο Συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 1.800 ασφαλιστικοί σύμβουλοι από 30 χώρες. Η International Life σημείωσε εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή με πάνω από 60 στελέχη και ασφαλιστικούς συμβούλους του Δικτύου Πωλήσεων, οι οποίοι διακρίνονται για το ήθος και τον επαγγελματισμό τους, πολλοί από τους οποίους είναι μέλη του M.D.R.T. Το Συνέδριο παρακολούθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννος Μπράβος, η Διευθύντρια Δικτύου Πωλήσεων Agency System κα Ιωάννα Κοτσιφάκη, ο Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου κ. Μιχάλης Τάτσης, καθώς και ο Εκπαιδευτής κ. Γιάννης Εσκιτζόγλου.

Η θεματολογία και η δομή του Συνεδρίου αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, ανάπτυξης και κινητοποίησης για τους συνεργάτες της International Life, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από καταξιωμένους ομιλητές διεθνούς κύρους, να ανταλλάξουν ιδέες με ποιοτικούς επαγγελματίες του χώρου, διευρύνοντας τις θεωρητικές και πρακτικές τους γνώσεις και αντιλήψεις σε τεχνικές και ιδέες πωλήσεων και θέτοντας υψηλά πρότυπα στις πωλήσεις των ασφαλειών ζωής.

Η International Life επενδύει συνεχώς στην εποικοδομητική και value-driven εκπαίδευση και επιμόρφωση του Δικτύου Πωλήσεών της. Για αυτό και ενθαρρύνει  μέσω Διαγωνισμών Πωλήσεων και άλλων κινήτρων την συμμετοχή των ανθρώπων της σε διεθνείς φορείς που προάγουν το επάγγελμα και το ήθος του Ασφαλιστικού Συμβούλου, όπως είναι το MDRT. Αποτελεί παράδοση πια, οι καλύτεροι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Εταιρείας να συμμετέχουν κάθε χρόνο στο MDRT Annual Meeting που πραγματοποιείται στις Η.Π.Α, το Συνέδριο των Κορυφαίων Ασφαλιστών από όλο τον κόσμο.