Ασφάλιση για επιχειρήσεις και επαγγελματίες από την Καραβίας και Συνεργάτες

Η ΚΑΡΑΒΙΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ διαθέτει πλούσια εμπειρία στις Ασφαλίσεις επιχειρήσεων και επαγγελματιών και δραστηριοποιείται, ως ασφαλιστικός σύμβουλος, σε εταιρείες μέλη του ΣΕΒ, καθώς και σε μια σειρά από κορυφαίους δημόσιους φορείς και ευρωπαϊκούς οικονομικούς ομίλους, όπως του πορτογαλικού SONAE GROUP, την μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής και διαχείρισης εμπορικών κέντρων παγκοσμίως.

Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει και δημιουργεί πρωτοπόρα και καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα, τα οποία εστιάζουν σε ανάγκες συγκεκριμένης κατηγορίας επιχειρήσεων και επαγγελματιών, όπως ενδεικτικά παραθέτουμε: 

Ασφάλιση βιομηχανικών & εμπορικών  κινδύνων – Γραφείων & επαγγελματικής στέγης:
Παρέχονται προϊόντα εξειδικευμένης ασφάλισης σχεδιασμένα, ώστε να καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο οικονομικών κινδύνων που προέρχονται από απρόβλεπτα και αναπόφευκτα γεγονότα. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται οι παραδοσιακές ασφαλίσεις πυρός, μεταφορών, διαφόρων απωλειών, κατά παντός κινδύνου ηλεκρονικού εξοπλισμού, έργων κ.α. καθώς και οι ασφαλίσεις οικονομικών απωλειών από λάθη ή παραλείψεις κατά την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας. 

Ενέργεια
Δημιουργούνται προϊόντα ασφάλισης ή και αντασφάλισης, για όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής της ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας. Ταυτόχρονα, παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες ενέργειας, τόσο στο παραδοσιακό πεδίο (πετρέλαιο, λιγνίτης), όσο και στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ηλιακή, αιολική).

Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών Επιχειρήσεων – Directors & Officers Liability (D & Ο)
Το συμβόλαιο Directors & Officers Liability καλύπτει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα ανώτατα στελέχη και τους Διευθυντές της επιχείρησης, από απαιτήσεις τρίτων, που προέρχονται από παράνομη πράξη ή παράλειψη αυτών, αποκλειστικά και μόνο κατά την άσκηση των διοικητικών και διευθυντικών καθηκόντων τους. 

Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Διαφόρων Επαγγελματιών
Καλύπτεται η αστική ευθύνη διαφόρων επαγγελματιών, φυσικών ή/και νομικών προσώπων, όπως λογιστών, δικηγόρων, πολιτικών μηχανικών, εταιρειών security, ιδιωτικών ΚΤΕΟ, Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών κ.λπ, για λάθη και παραλείψεις τους, κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Ναυτιλιακοί κίνδυνοι
Παρέχεται ασφαλιστική ή αντασφαλιστική κάλυψη για την ασφάλιση λιμένων, πληρωμάτων, σκαφών αναψυχής, εμπορικών πλοίων, αστικής ευθύνης, έναντι τρίων, επιβατών, ρύπανσης, ιδίων ζημιών (hull). 

Ασφαλιστική κάλυψη αεροσκαφών και ελικοπτέρων
Συνθέτονται εξειδικευμένα προγράμματα, πλήρους κάλυψης, για αεροπορικές εταιρίες,  στόλους αεροσκαφών και ελικοπτέρων.