Cover Insurance: Τρεις δεκαετίες στο στίβο της διαμεσολάβησης

Η συνάντηση με τον κ. Συμεών Κιούκα επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο όσα γνωρίζαμε γι’ αυτόν. Ευχάριστος, επικοινωνιακός, ανήσυχος. Ακόμα και την ώρα της συνέντευξης, το μυαλό του ήταν στους πελάτες του, στην ασφαλιστική τους κάλυψη, στην εξυπηρέτησή τους. Κλασικός (με την θετική και διαχρονική αξία του όρου) ασφαλιστής. 

Ανοιχτός χαρακτήρας ο ίδιος, αλλά ταυτόχρονα και ανοιχτή η πόρτα του σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε συνεργάτη, σε κάθε πελάτη. Ηγέτης, αλλά όχι απομακρυσμένος αρχηγός. Στο πλάι του, η επίσης επικοινωνιακή και δραστήρια σύζυγός του και συνεργάτης του, η κα Λένα Κιούκα

Cover InsuranceΤο φιλόξενο γραφείο του φορτίζεται θετικά από ένα σημαντικό γεγονός. Το Φεβρουάριο του 2011 κλείνουν τριάντα χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας. Μια ολόκληρη ζωή. Τριάντα χρόνια συνεχούς προσπάθειας, εξέλιξης και αγώνων. Τριάντα χρόνια δυναμικής παρουσίας στον ασφαλιστικό χώρο, με σταθερότητα, ανάπτυξη και αξιοζήλευτη πορεία. Τριάντα χρόνια αφιερωμένα στον πελάτη και την ποιοτική του ασφάλιση. 

Από το 1981 μέχρι σήμερα έχουν συμβεί τόσα γεγονότα στην ασφαλιστική αγορά. Έχει αλλάξει όλος ο χάρτης, οι εταιρείες έχουν μειωθεί σχεδόν στο ένα τρίτο, έχει αλλάξει η νομοθεσία, η εποπτεία, οι συνθήκες, τα προϊόντα, η τεχνολογία. Μια άλλη ασφαλιστική αγορά, μέσα σε ένα τελείως διαφορετικό οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον. Η COVER INSURANCE BROKERS όμως, παρέμεινε, αναπτύχθηκε και ατενίζει με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις το μέλλον.  Το στοίχημα κερδήθηκε και το όραμα έγινε πράξη.

Με χαμηλούς τόνους, αλλά ουσιαστική προσφορά, με συνέχεια και συνέπεια. Κάθε πελάτης της COVER INSURANCE BROKERS, μικρός ή μεγάλος, νέος ή παλιός, αποτελούσε και αποτελεί μοναδική περίπτωση και απολαμβάνει το σύνολο των υπηρεσιών. Με τον τρόπο αυτό χτίστηκαν δεσμοί εμπιστοσύνης. 

Ο «ευχαριστημένος πελάτης» και, παράλληλα, ο σωστά ασφαλισμένος πελάτης, ήταν, είναι και όπως φαίνεται, θα είναι και στο μέλλον το επίκεντρο σε κάθε απόφασης της εταιρείας. Μιας εταιρείας, που κάνει τον επισκέπτη των γραφείων της να νοιώθει ότι βρίσκεται σε μια οικογενειακή εταιρεία, με ζεστή ατμόσφαιρα, αλλά παράλληλα σε μια ορθολογικά οργανωμένη και έμπειρη εταιρεία, στην οποία μπορεί να εμπιστευθεί την κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών.