Εκπαίδευση των συνεργατών της Generali στο Ι.ΧΟ.Σ.

Πρωταρχικός στόχος του ομίλου Generali είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους ασφαλισμένους. Για τον σκοπό αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην συνεχή εκπαίδευση των συνεργαζόμενων με την εταιρεία ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων και των ασφαλιστικών συμβούλων. 

Η συνεχής αναβάθμιση της επαγγελματικής επάρκειας των συνεργατών της Generali  εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας που στοχεύει στη ενίσχυση του ρόλου των διαμεσολαβούντων στην ανάπτυξη μίας ποιοτικής ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. 

Στο πλαίσιο αυτό ο όμιλος Generali αξιοποιεί για την συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών της όχι μόνο τον θεσμό της Generali Academy αλλά και την ουσιαστική συνεργασία με το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών (Ι.ΧΟ.Σ). 

Κάθε χρόνο δεκάδες συνεργάτες του εταιρικού δικτύου πωλήσεων «agency» του μίλου παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ι.ΧΟ.Σ. τα οποία προάγουν την ασφαλιστική επιστήμη και αναβαθμίζουν τον ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Επισημαίνεται ότι το Ι.ΧΟ.Σ. είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός μη κερδοσκοπικός, που στοχεύει στη συνεχή επιμόρφωση και άνοδο του μορφωτικού επιπέδου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία. 

Το μακροπρόθεσμο συμφέρον τόσο των ασφαλιστικών εταιρειών και των δικτύων πωλήσεων, εκτιμά ο Όμιλος Generali είναι η αναβάθμιση του επιπέδου των προσφερόμενων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με στόχο την αύξηση του βαθμού εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του ασφαλιστή. Το Ι.ΧΟ.Σ με τα εκπαιδευτικά του προγράμματα εξυπηρετεί πλήρως τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.