Τριήμερο Digital Festival της KPMG

Από 2 έως 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Digital Festival της KPMG στην Ελλάδα, σε virtual περιβάλλον. Η κάθε ημέρα του festival εστιάζει στους τρεις βασικούς πυλώνες του επιχειρησιακού μετασχηματισμού:

  • Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, Customer Experience
  • Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, Cyber Security και
  • Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, Ψηφιακή Οικονομία και Μετασχηματισμός

Το εντυπωσιακό «διατλαντικό» roster ομιλητών απαρτίζουν κορυφαίες προσωπικότητές όπως ο geotechnology director του διεθνούς οργανισμού Eurasia Kevin Alison, η καθηγήτρια του Oxford Saïd Business School  και πρωτοπόρος στο πεδίο του platform business Annabelle Gawer, o Προέδρος και CEO του International Association of Privacy Professionals (IAPP) J. Trevor Hughes και ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής του Cloud Security Alliance Jim Reavis και οι διάσημοι futurists και innovators Nicola Millard Principal Innovator Partner, BT και John Egan, CEO του foresight οργανισμού L’ Atelier BNP Paribas.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αποτυπώσει τις βαθύτερες αλλαγές που συντελούνται σήμερα στην επιχειρηματική δραστηριότητα και να προετοιμάσει τους ηγέτες των επιχειρήσεων για την «επόμενη ημέρα».

Η κάθε εγγραφή δίνει πρόσβαση και στις τρεις ημέρες περιεχομένου.Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.kpmgevents.gr

Trevor Hughes, Προέδρος και CEO του International Association of Privacy Professionals (IAPP)

Nicola Millard, innovator, Principal Innovator Partner, BT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*