Πολλοί οι επιτυχόντες του Εκπαιδευτικού Κέντρου International Life

Για ακόμη μια φορά το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ομίλου Εταιρειών International Life σημείωσε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Ασφαλιστικών Συμβούλων (95% επιτυχία) και Συντονιστών (100% επιτυχία) του Υπουργείου Ανάπτυξης που διεξήχθησαν στις 20 Νοεμβρίου 2010.

Τα 3 τελευταία χρόνια, πάνω από 170 Συνεργάτες του Ομίλου International Life έχουν επιτύχει στις Εξετάσεις Πιστοποίησης, οι οποίοι μέσα από συστηματική προσπάθεια έχουν αποκτήσει την άδεια και τον τίτλο του Ασφαλιστικού Συμβούλου και του Συντονιστή. 

Ο Όμιλος International Life επενδύει συνεχώς στην συστηματική εκπαίδευση και κατάρτιση των συνεργατών του. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο στεγάζεται στο Ισόγειο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου International Life (Λ. Κηφισίας 7 & Νεαπόλεως 2 , 15123 Μαρούσι). 

Διεξάγει ένα από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας, τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό δυναμικό με σφαιρική κατάρτιση σε θέματα της αγοράς, με άμεσο αποτέλεσμα την υψηλή επιτυχία που σημειώνει συνεχώς στις Εξετάσεις Πιστοποίησης.