Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το μέλλον των συνεδρίων (video)

Για τον επιτυχημένο θεσμό των Greek Hospitality Awards, την επιχειρηματική ευελιξία εν καιρώ πανδημίας, την προστιθέμενη αξία του κλάδου της φιλοξενίας στην οικονομία και το νέο brand της Ethos Media, την πρωτοπόρα πλατφόρμα LiveOn, μίλησε ο CEO του ethosGroup, Κωνσταντίνος Ουζούνης, στην εκπομπή BUSINESS PLAN του STAR Κεντρικής Ελλάδος.

“Η διοργάνωση των βραβείων είχε μια περιπετειώδη πορεία, καθώς ενώ όλα ήταν έτοιμα ώστε η απονομή των βραβείων να πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαρτίου, συνέπεσε με το Lockdown, οπότε και αναβλήθηκε για τις αρχές Οκτωβρίου. Σχεδιάζαμε να πραγματοποιηθεί με 2 ξεχωριστές 5άδες, όπου ένας εκπρόσωπος από κάθε ξενοδοχείο θα παραλάμβανε το βραβείο, ωστόσο και αυτός ο προγραμματισμός συνέπεσε με τον περιορισμό του ορίου των 50 ατόμων καθώς μειώθηκαν στα 9 άτομα κι έτσι δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας. Ωστόσο, επειδή η ευελιξία είναι ενδεικτικό στοιχείο του πως λειτουργούμε ως εταιρεία, τελικά η απονομή έγινε με hybrid τρόπο – οι παρουσιαστές στο Divani Cravel, τα πάνελ ψηφιακά και οι απονομές σε video” τόνισε ο κ. Ουζούνης.

Όλα αυτά φυσικά χάρις στην LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων, νέο μέλος της οικογένειας του ethosGroup. Πρόκειται για τον απόλυτα λειτουργικό και εύκολο στον χειρισμό συνδυασμό τεχνολογίας και τεχνογνωσίας που «ζωντανεύει» ξανά την αγορά συνεδρίων και εκθέσεων!

“Η επίπτωση του Covid-19 θα σβήσει πολύ αργά στην επιχειρηματική δραστηριότητα και θα συνεχιστεί και το 2021. Αυτό ως εταιρεία το αντιληφθήκαμε εγκαίρως, κινηθήκαμε γρήγορα κι αυτό επαληθεύεται από το γεγονός ότι υλοποιήσαμε την πλατφόρμα LiveΟn. Ήδη έχουμε κάνει 7 events μέχρι τώρα με τον δείκτη ικανοποίησης των χορηγών και των συμμετεχόντων να είναι στο 4,7/5, όπου κρατήσαμε τον τζίρο μας, έχουμε την δική μας πλατφόρμα που αποτελεί ένα νέο Brand για μας και αυτή τη στιγμή έχουμε πελάτες που μισθώνουν την πλατφόρμα για τα δικά τους events.

 

Η πρωτοπόρα πλατφόρμα

  • Απλό, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον για διοργανωτές, εκθέτες & επισκέπτες!
  • Καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο, με χαμηλό κόστος χρήσης και πληρωμή on-site χωρίς κρυφές χρεώσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις!
  • Εύκολο και αποτελεσματικό διαχειριστικό περιβάλλον για τον διοργανωτή!
  • Ειδική σχεδίαση για mobile συσκευές, πλήρως προσαρμόσιμη σε κάθε σας ανάγκη!
  • Σχεδιασμένη για κάθε τύπο εκδήλωσης (εμπορικές εκθέσεις, IR παρουσιάσεις, PR events, ιατρικά συνέδρια, μόνιμα εκθετήρια κλπ), οποιουδήποτε μεγέθους και συχνότητας!
  • Απόλυτα ασφαλή πλοήγηση με end-to-end κρυπτογράφηση και εξελιγμένα security features
  • Ενσωματωμένο σύστημα εγγραφής και αγοράς εισιτηρίων, με δυνατότητα σύνδεσης με σύστημα ασφαλούς πληρωμής!
  • Πλήρης υποστήριξη από ειδικευμένο Customer Success Manager της εταιρείας μας, που σας συμβουλεύει για την επιτυχία της εκδήλωσης σας!
  • Και, αν θέλετε εσείς να ασχοληθείτε μόνο με το business, μια πλήρως οργανωμένη και έμπειρη ομάδα που μπορεί να αναλάβει …τα υπόλοιπα της εκδήλωσης σας: στρατηγική, σχεδίαση, οργάνωση, διαχείριση, υλοποίηση κλπ.

 

“Καθοδηγητική αρχή της Ethos Media είναι η παροχή αξίας στους ανθρώπους των κλάδων στους οποίους έχουμε δραστηριοποίηση. Τιμούμε τον χώρο του τουρισμού και αφιερώνουμε όλες τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να προβάλλουμε το έργο τους με πολυσχιδείς τρόπους” ανέφερε.

 

Ο τουρισμός αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας

“O κλάδος του τουρισμού έχει μια πάρα πολύ δύσκολη εξίσωση να λύσει. Συνολικά εμείς ως Ethos Media, θεωρούμε ότι καμιά εμπορική δραστηριότητα η οποία ταιριάζει στη χώρα δεν περισσεύει. Κάθε δραστηριότητα να υποστηρίζεται και να μεγαλώνει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο τουρισμός αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας, ταιριάζει στη χώρα και πρέπει να υποστηριχθεί και από την δική μας την πλευρά και από τους θεσμικούς παράγοντες. Το marketing είναι πολύ σημαντικό ακόμα κι όταν είσαι 100% booked. Δεν πρέπει οι τουριστικές μονάδες να επαναπαύονται”, τόνισε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*