Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: Όλοι μαζί με εφόδια στην νέα εποχή

Σε μια δύσκολη περίοδο για την ασφαλιστική αγορά οι επαγγελματίες του κλάδου συσπειρώνονται με στόχο να αναβαθμίσουν την δουλειά τους, να την εκσυγχρονίσουν και να την τοποθετήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Η απλούστευση των διαδικασιών, η ριζική μείωση της γραφειοκρατίας, η συνεχής επιμόρφωση των κλάδων, η κατάργηση της «λίστας αναμονής» σε καθημερινές λειτουργίες αλλά και η διεκδίκηση κονδυλίων μέσα από τα σύγχρονα χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία, είναι μερικά από τα όσα σήμερα πρέπει να εξασφαλιστούν ώστε οι επαγγελματίες να προχωρήσουν απρόσκοπτα στο έργο τους.

Στη βάση αυτή ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου διευθύνων σύμβουλος της “Mega Brokers” με την εμπειρία που διαθέτει αλλά και με  πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα, ιδέες, τις οποίες  αντλεί και από την προηγμένη λειτουργία άλλων αγορών διεκδικεί την προεδρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας στις εκλογές που θα γίνουν τον Απρίλιο με τον συνδυασμό:  «Το Επιμελητήριό μας».

Με αισιοδοξία για το νέο έτος και πίστη στο επάγγελμα του ασφαλιστή, ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρει στο IW, ότι στόχος του συνδυασμού είναι να αναδειχθεί το επιμελητήριο και να αναλάβει να εκπληρώσει τον βασικό του ρόλο που είναι η σύνδεση των επαγγελματιών με το κράτος, με τρόπο που θα είναι προς αμοιβαίο όφελος και των δύο πλευρών. Και με αφορμή το νέο έτος, καταλήγει ότι: «οι επαγγελματίες μπορούν να προχωρήσουν όλοι μαζί και με εφόδια στην νέα εποχή».