Συγχαρητήρια Μ. Ζορπίδη σε Γ. Χατζηθεοδοσίου για την Κλαδική Μελέτη της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλης Ζορπίδης στον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητήριου της Αθήνας, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, με αφορμή την παρουσίαση της 1ης Κλαδικής Μελέτης για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, η πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020.

Από την πλευρά του ο κ. Ζορπίδης τονίζει, μεταξύ άλλων, πως η “μέχρι τώρα άκρως γόνιμη συνεργασία μας στην καλύτερη εκπροσώπηση των θέσεων των μικρομεσαίων – και ειδικά των Διαμεσολαβητών – είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί. Μπορούμε από κοινού να δούμε τους τρόπους για την αποτελεσματικότερη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε μια εποχή που απειλούνται με ολοκληρωτική καταστροφή εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

“Αγαπητέ Συνάδελφε Πρόεδρε, 

Με αφορμή την παρουσίαση της μελέτης για τον Ασφαλιστικό κλάδο από το Ε.Ε.Α., θέλω να σου εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια. Τα εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα που προκύπτουν από την κλαδική μελέτη ανοίγουν νέους δρόμους για το παρόν και το μέλλον του επαγγέλματος του διαμεσολαβητή.  

Με δεδομένο ότι είμαστε τα δύο Επιμελητήρια με τον μεγαλύτερο αριθμό Διαμεσολαβούντων, είναι βέβαιο ότι από εμάς περιμένουν τη μέγιστη δυνατή στήριξη. Η μέχρι τώρα άκρως γόνιμη συνεργασία μας στην καλύτερη εκπροσώπηση των θέσεων των μικρομεσαίων – και ειδικά των Διαμεσολαβητών – είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί. Μπορούμε από κοινού να δούμε τους τρόπους για την αποτελεσματικότερη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε μια εποχή που απειλούνται με ολοκληρωτική καταστροφή εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας.  

Και πάλι μεταφέρω τα συγχαρητήρια μου για αυτήν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α. με την εκπόνηση και παρουσίαση της πρώτης κλαδικής μελέτης για τον ασφαλιστικό κλάδο.  

Με εκτίμηση, 

Πρόεδρος Ε.Ε.Θ. 

Μιχάλης Ζορπίδης” 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*