161 Κέντρα Υγείας κατά της COVID-19 – Δείτε αναλυτικά ποια

Ενεργοποιούνται οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας της χώρας στη μάχη κατά της πανδημίας. Όπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, από τη Δευτέρα, ενεργοποιούνται 103 κέντρα υγείας από και άλλα 58 από τις 15 Οκτωβρίου, μαζί με 42 Περιφερειακά Ιατρεία.

Ο Υπουργός Υγείας, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, το Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστο Ροϊλό και το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Περιστερίου, από όπου ανακοίνωσε την επέκταση της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας, ώστε να διαχειρίζονται περιστατικά πολιτών με συμπτώματα κορονοϊού.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σήμερα, ότι επεκτείνουμε περαιτέρω τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας σε όλη τη χώρα, έτσι ώστε να μπορούν να χειριστούν και περιστατικά περιπατητικών ασθενών με συμπτωματολογία Covid. Αυτό είναι σημαντικό γιατί καταλαβαίνετε ότι θα στηρίξει και θα δώσει ανάσες και στα Νοσοκομεία μας, κυρίως τα Νοσοκομεία αναφοράς που έχουν πάρει το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας μέχρι τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον κορονοϊό”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας, ευχαριστώντας τον κ. Θεμιστοκλέους και το προσωπικό όλων των μονάδων υγείας.

πηγή: virus.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*