Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στη Γενεύη

Μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης, η Γενεύη, φιλοξένησε πρόσφατα τις εργασίες του Εκπαιδευτικού Συνεδρίου “Accident & Health Regional Convention” για την Περιφέρεια Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της MetLife Alico.

Tο Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Α. Βασιλείου, Regional C.E.O., Central & Eastern Europe, ο κ. Β. Παππάς, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος Κλάδου Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων, καθώς και άλλα στελέχη της εταιρείας. Στο Συνέδριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στη Γενεύησυμμετείχαν οι κορυφαίοι συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος της MetLife Alico από την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Οι προγραμματισμένες Συναντήσεις κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αποτέλεσαν ευκαιρία για μια εποικοδομητική ανταλλαγή ιδεών και επαγγελματικών εμπειριών. Οι συζητήσεις εστιάσθηκαν σε θέματα σχετικά με το έργο του ασφαλιστικού συμβούλου και στην περαιτέρω ενίσχυση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας της εργασίας του. Στα πλαίσια αυτά, ο κ. Β.  Παππάς έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και  προτεραιότητες, ενώ διακεκριμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Εταιρίας από διάφορες χώρες της Περιφερειακής Διεύθυνσης μοιράστηκαν από το βήμα του Συνεδρίου τις εμπειρίες τους με τους συναδέλφους τους.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η ομιλία του κ. Α. Βασιλείου, ο οποίος έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της πορείας της Εταιρίας τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, τονίζοντας τον ξεχωριστό ρόλο που διαδραματίζει στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ έθεσε και τις κατευθυντήριες γραμμές για τα επόμενα χρόνια. 

Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στη ΓενεύηΠαράλληλα, υπογράμμισε ότι το Συνέδριο συνέπεσε χρονικά με την ολοκλήρωση της ένωσης δυνάμεων της Metlife και της Alico που οδηγεί στη δημιουργία μιας κορυφαίας διεθνούς ασφαλιστικής εταιρίας και ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την θέση και τις προοπτικές ανάπτυξης της MetLife Alico στην αγορά.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, η οποία βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Leman, με την παλιά πόλη, τα γραφικά καφέ και εστιατόρια, καθώς και το Jet d’ eau, το υψηλότερο σιντριβάνι της Ευρώπης. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης μια ολοήμερη εκδρομή στο Μοντρέ και στο  Γκστάαντ. Το Μοντρέ, που είναι χτισμένο στις όχθες της λίμνης της Γενεύης,  θεωρείται μία από τις πιο όμορφες Ελβετικές πόλεις, έχοντας πολυάριθμα αξιοθέατα, με σημαντικότερο τον πύργο του Σιγιόν. 

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες επιβιβάστηκαν στο τραίνο Golden Pass Panoramic με κατεύθυνση το Γκστάαντ. Κτισμένο σε υψόμετρο 1050 μ. και περιτριγυρισμένο από τις πανύψηλες βουνοκορφές των Άλπεων, αποτελεί μια πανέμορφη και ειδυλλιακή πόλη με γραφικά σαλέ χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής.

Το ταξίδι στη Γενεύη ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν επιτυχημένους συναδέλφους τους από άλλες χώρες της Περιφερειακής Διεύθυνσης και να θέσουν τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες στα χρόνια που έρχονται.