SAXO BANK: Νέα σχέδια για το online trading

Η Saxo Bank, έχοντας συμπληρώσει έναν χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα, εισέρχεται σε μία νέα φάση στον τομέα του online trading. Σήμερα, η Saxo Bank προσφέρει εργαλεία πληροφόρησης, πραγματοποίησης συναλλαγών και εκπαίδευσης, παράλληλα με τα καινοτόμα επενδυτικά προϊόντα, με στόχο να διευρύνει τις επιλογές των ιδιωτών επενδυτών για την αποδοτικότερη τοποθέτηση των κεφαλαίων τους.

«Η άφιξη της Saxo Bank στην Ελλάδα σηματοδότησε μία νέα εποχή στις σχέσεις που διατηρούμε με την  ελληνική επενδυτική κοινότητα τα τελευταία δέκα χρόνια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τις διευρύνουμε και να τις ενδυναμώσουμε και παράλληλά δικαιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη στρατηγική μας επιλογή να αποκτήσουμε φυσική παρουσία στην Ελλάδα, μία ιδιαίτερης σημασίας αγορά για τη Saxo Bank. Η επιτυχημένη στρατηγική που ακολουθούμε αντανακλάται τόσο στην κατά 50% αύξηση της πελατείας κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου παρουσίας μας στην Ελλάδα όσο και στην κατά 70% αύξηση του όγκου των συναλλαγών που πραγματοποιούν, ποσοστά ιδιαίτερα υψηλά, δεδομένης και της δύσκολης συγκυρίας. 

Η άμεση επικοινωνία και επαφή με τους Έλληνες πελάτες μας, μας επιτρέπει να κατανοούμε καλύτερα τις ανάγκες τους και να παρέχουμε, μαζί με τις εξελιγμένες και καινοτόμες επενδυτικές υπηρεσίες μας, σωστή, έγκαιρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τις δυνατότητες και τις επιλογές τους, ώστε να λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για την επένδυση των χρημάτων τους. Παράλληλα όμως, συνεχίζουμε να δημιουργούμε εργαλεία που διευρύνουν τις επιλογές των επενδυτών, και επόμενοι σταθμοί μας είναι η ένταξη ελληνικών μετοχών στις πλατφόρμες μας, η οποία θα ενισχύσει την παρουσία ξένων  επενδυτών στο Χ.Α., καθώς και ναυτιλιακών παραγώγων», δήλωσε σχετικά ο κ. Εμμανουήλ Λεμονάκης, Διευθυντής Γραφείου Saxo Bank Ελλάδας και Κύπρου.

Η Saxo Bank, είναι από τις λίγες τράπεζες σε παγκόσμιο επίπεδο που προσφέρει τη δυνατότητα επενδύσεων σε περισσότερα από 22.000 επενδυτικά προϊόντα (Μετοχές, Συναλλαγματικές Ισοτιμίες, Ομόλογα, CFDs, Futures, κ.ά.) σε περισσότερα από 23 διεθνή χρηματιστήρια, μέσα από μία και μόνο πλατφόρμα. Η τεχνογνωσία της Saxo Bank στις online συναλλαγές και επενδύσεις μετατρέπεται σε οφέλη για τους πελάτες της, καθώς έχει τη δυνατότητα να τους προσφέρει εξελιγμένα επενδυτικά εργαλεία και αναλυτική πληροφόρηση μέσα από τις πλατφόρμες της, παράλληλα με την παροχή συνεχούς υποστήριξης στους επενδυτές. 

Με πρωτοποριακές συνεργασίες, όπως η πρόσφατη με τη Microsoft για τη δημιουργία της πλατφόρμας “MSN Trader”, αλλά και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιεί, η Saxo Bank συνεχίζει να στηρίζει και να έρχεται πιο κοντά με τους πελάτες της.