Ο «Κύκλος των Επιτυχημένων Ασφαλιστών» της MetLife

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Καρπενήσι το Ετήσιο Συνέδριο του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife Alico, στο οποίο παραβρέθηκαν οι κορυφαίοι συνεργάτες της Εταιρίας από ολόκληρη την Ελλάδα, μαζί με τις οικογένειές τους.

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν ο κ. Α. Βασιλείου,  Regional C.E.O. Central & Eastern Europe, ο κ. Δ. Μαζαράκης, Chief Sales & Marketing Officer, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Agency Director Ελλάδας, ο κ. Σ. Στυλιανίδης, Διευθυντής Πωλήσεων Βόρειας & Κεντρικής Ελλάδας, καθώς και άλλα στελέχη της Εταιρίας.

Alico MetlifeΚατά τη διάρκεια του Συνεδρίου εξετάσθηκαν θέματα Πωλήσεων, με έμφαση στην επίτευξη ακόμη υψηλότερων επιδόσεων, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις εμπειρίες τους και να ανταλλάξουν απόψεις με τους συναδέλφους τους σε θέματα σχετικά με το έργο τους, ενώ σε αντίστοιχο πνεύμα κινήθηκε και η ομιλία του κ. Δ. Μαζαράκη.
 
Ο κ. Α. Βασιλείου  αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της Εταιρίας και στην αναγνώριση που απολαμβάνει από τους ασφαλισμένους και την αγορά, αλλά και για την ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου υπηρεσιών, έτσι ώστε η Εταιρία να ανταποκρίνεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο στις πραγματικές ασφαλιστικές ανάγκες των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου είχε σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνει αρκετό ελεύθερο χρόνο, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επισκεφθούν το Μοναστήρι της Παναγιάς Προυσιώτισσας, το Μικρό και το Μεγάλο Χωριό και να περιηγηθούν στις πολλές ομορφιές που κρύβει η ευρύτερη περιοχή με το εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον και τις πολλές δυνατότητες που δίνει τόσο για χαλάρωση όσο και για δραστηριότητες.
 
O Κύκλος των Επιτυχημένων Ασφαλιστών αποτελεί μία μακροχρόνια παράδοση για την Εταιρία. Τα μέλη του είναι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου, στους οποίους η Εταιρία παρέχει όλες τις δυνατότητες για συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών.  Ακόμη, η MetLife Alico παρέχει στους συνεργάτες της όλα τα μέσα για να επιτελούν το έργο τους απρόσκοπτα και με επιτυχία.