Σύσκεψη Περιφέρειας Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της MetLife Alico

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα οι εργασίες της εξαμηνιαίας Σύσκεψης της Περιφέρειας Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της MetLife Alico.

Τις εργασίες της Σύσκεψης τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Bill Toppeta, President MetLife International και Ανδρέας Ε. Βασιλείου, Regional C.E.O. Central & Eastern Europe. Συμμετείχαν στελέχη από τα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας στη Ν. Υόρκη, καθώς επίσης και οι Γενικοί Διευθυντές από τις χώρες τις Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

MetLife AlicoΚατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνάντησης παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα που επέτυχαν για το 2010 οι χώρες της Περιφερειακής Διεύθυνσης. Ακόμη, εξετάσθηκαν θέματα που σχετίζονται με την περαιτέρω ενδυνάμωση των δικτύων διανομής, την συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρίας, αλλά και με την επίτευξη ενός ακόμη υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.

Στην ομιλία του ο κ. Α. Βασιλείου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επιδόσεις της Εταιρίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, οι οποίες για άλλη μια χρονιά είναι εξαιρετικές, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι καμία άλλη ασφαλιστική εταιρία δεν έχει επιτύχει αντίστοιχη ανάπτυξη σε όλη αυτή τη γεωγραφική περιοχή.

Οπως τόνισε στην ομιλία του ο κ. B. Toppeta, εξαιρετική είναι και η συνολική πορεία της Εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η συνένωση των δυνάμεων της MetLife και της Alico αναμένεται να προσδώσει νέα δυναμική στην περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών της Εταιρίας, την οποία αυτή τη στιγμή εμπιστεύονται 90 εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο.