Η σημασία των προγραμμάτων νομικής προστασίας

Τα Προγράμματα Νομικής Προστασίας της D.A.S., συνδυάζοντας την καινοτομία, την εξειδίκευση, την διεθνή τεχνογνωσία αλλά και την πολυετή εμπειρία παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών στην Ελλάδα, καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες των σύγχρονων πολιτών για να βρίσκουν το δίκιο τους.

Προγράμματα Νομικής Προστασίας για Ιδιώτες

• Νομική Προστασία Οικογένειας
• Νομική Προστασία Οχήματος & Οδηγού
• Νομική Προστασία Εκμίσθωσης Ακινήτου (κατοικία, γραφείο, κατάστημα)
• Νομική Προστασία Σκάφους Αναψυχής – Skipper
• Νομική Προστασία Διαχείρισης Πολυκατοικίας
• Ειδικά Προγράμματα Νομικής Προστασίας που «χτίζονται» στα μέτρα ομάδων ατόμων με κοινά χαρακτηριστικά (π.χ. μέλη Σωματείων, Συλλόγων κ.α.)

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να μπορεί κάποιος να προασπίζει τα δικαιώματά του ως πολίτης, εργαζόμενος, καταναλωτής, οδηγός οχήματος, ιδιοκτήτης / εκμισθωτής ακινήτου ή σκάφους αναψυχής, ακόμα και ως διαχειριστής μιας πολυκατοικίας, χωρίς το άγχος και τα έξοδα που απαιτούνται για μια δικαστική αναμέτρηση και με το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής του Δικηγόρου που θα αναλάβει τον εξώδικο ή δικαστικό χειρισμό της υπόθεσής του.

Είναι σημαντικό ακόμη ότι σε περιπτώσεις που δημιουργούνται διαφορές με Ασφαλιστικές Εταιρίες από παροχές ασφαλιστηρίων συμβολαίων (Ζωής, Υγείας, Περιουσίας κ.λπ.), η D.A.S. εξασφαλίζει την αμερόληπτη διαχείριση των θεμάτων αυτών χωρίς τον κίνδυνο σύγκρουσης συμφερόντων, αφού ασκεί μόνο τον κλάδο Νομικής Προστασίας και έτσι οι Ασφαλισμένοι της είναι πάντοτε σίγουροι ότι μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως όλες τις καλύψεις τους.

Η D.A.S.–Hellas προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καλύψεων αλλά και πολλές συνδυασμένες παροχές με κόστος εξαιρετικά προσιτό, υψηλή προστιθέμενη αξία και τη δυνατότητα ο κάθε Ασφαλισμένος μας να αξιοποιεί τους ειδικούς που έχει πλέον δίπλα του, προκειμένου να ξεπερνά τα οικονομικά εμπόδια και να προσεγγίζει σωστά τα θέματα Δικαιοσύνης, όταν χρειαστεί.

Προγράμματα Νομικής Προστασίας για Επαγγελματίες & Επιχειρήσεις

Μέσα στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται μια μικρομεσαία επιχείρηση ή ένας επαγγελματίας χρειάζεται συχνά να καταφύγει σε εξώδικες ή δικαστικές ενέργειες για να βρεθεί λύση και δικαίωση σε πολλά ζητήματα που αντιμετωπίζει. 

Η Επαγγελματική Νομική Προστασία D.A.S. (βασικό Πρόγραμμα) απαντά με τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο στις ανάγκες για εξειδικευμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ή την επιχειρηματική ευθύνη, με τα εργασιακά, τις μισθωτικές διαφορές και τη διεκδίκηση αποζημιώσεων.

Επιπλέον, εάν ο Ασφαλισμένος επιλέξει το Πρόγραμμα της Σύνθετης Επαγγελματικής Νομικής Προστασίας της D.A.S. εξασφαλίζει και τη σημαντική κάλυψη της διεκδίκησης Ληξιπρόθεσμων Οφειλών (ακάλυπτες επιταγές, συναλλαγματικές, ανεξόφλητα Τιμολόγια), οι οποίες απασχολούν με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα πλέον τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, απαλλάσσοντάς τους από το σημαντικό κόστος των απαραίτητων δικαστικών ενεργειών και στηρίζοντάς τους με την τεχνογνωσία της D.A.S., η οποία τους είναι πραγματικά πολύτιμη.

Η D.A.S. προσφέρει, επίσης, και Προγράμματα Νομικής Προστασίας Ιατρών για τις εξειδικευμένες ανάγκες που έχουν εξαιτίας της άσκησης του επαγγέλματός.