Επίτιμο μέλος των Special Olympics ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, Στ. Κωνσταντάς

Τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους τους, απένειμαν τα Special Olympics Hellas στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής Σταύρο Κωνσταντά ως ουσιαστική αναγνώριση της πολύτιμης και γενναιόδωρης υποστήριξης  της Εθνικής Ασφαλιστικής στο έργο των Special Olympics Hellas.

Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής, παρευρέθηκαν εκ μέρους των Special Olympics Hellas ο Πρόεδρος Διονύσιος Κοδέλλας,  Πρέσβυς ε.τ., η Εθνική Διευθύντρια Άρτεμις Βασιλικοπούλου καθώς και η αθλήτρια Νάνσυ Διαπούλη. Από πλευράς  της Εθνικής Ασφαλιστικής, συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance  Γιάννης Σηφάκης.

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas δήλωσε σχετικά: «Το έργο μας είναι απαιτητικό αλλά και πολύτιμο για τους χιλιάδες αθλητές μας, καθώς και για τις οικογένειές τους. Κάθε στήριξη στον καθημερινό μας αγώνα, αποτελεί για μας πηγή δύναμης και ενέργειας και καθοριστικής σημασίας εργαλείο, προκειμένου να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να υπερασπιζόμαστε και να προάγουμε τα δικαιώματα  των ατόμων με νοητική αναπηρία στον αθλητισμό. Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Ασφαλιστική για την σημαντική τους υποστήριξη και με χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια των Special Olympics Hellas, τον κ. Σταύρο Κωνσταντά».

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σταύρος Κωνσταντάς δήλωσε: «Στηρίζουμε με παρρησία το ευγενές έργο των Special Olympics Hellas. Αποτελεί στρατηγική επιλογή και προτεραιότητα  της Εθνικής Ασφαλιστικής η διατήρηση ενός “διαρκούς αποτυπώματος”, όσον αφορά στην Εταιρική  Κοινωνική Ευθύνη.  

Πάντα ευαίσθητοι  στις κοινωνικές ανάγκες έχουμε επιλέξει να βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στο κοινωνικό σύνολο» .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*