Ολοκληρωμένα προγράμματα προληπτικής ιατρικής για παιδιά από τον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ  

Με έμφαση στην πρόληψη και τη διατήρηση της καλής υγείας, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παρέχει ένα τριπλό εργαλείο ελέγχου για τον αναπτυσσόμενο οργανισμό των παιδιών, από το νηπιαγωγείο μέχρι και την Γ’ Λυκείου.

Τα παιδικά προγράμματα προληπτικού ελέγχου Kids’ 360˚ Health, Kids’ Pre-Sports Testing

και Kids’ Pre-Sports Testing for swimmers υλοποιούνται από το νέο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας του Ομίλου, με στόχο να αξιολογήσουν τη γενική κατάσταση υγείας των παιδιών, καθώς και τους σημαντικότερους πρώιμους δείκτες δυσλειτουργίας, που ενδεχομένως θα παίξουν ρόλο στην άθληση και τις πνευματικές επιδόσεις τους.

Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα τρία προσφερόμενα προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δραστηριότητες των παιδιών τους. Μπορούν να «κλείσουν» αθλητικό τσεκ-απ και εξέταση από τέσσερις διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες, σε μια μόνο επίσκεψη, σε περιβάλλον ασφαλές και φιλικό για παιδιά και γονείς.

Σε όλες τις περιπτώσεις διενεργούνται εξετάσεις αίματος και ούρων, αξιολογείται η ηπατική, νεφρική και ορμονική λειτουργία, ενώ διερευνάται και ο δείκτης πιθανής μυϊκής βλάβης. Περιλαμβάνεται κλινικός έλεγχος από Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ και Καρδιολόγο. Το πρόγραμμα για τους μικρούς κολυμβητές (Kids’ Pre-Sports Testing for swimmers) παρέχει και εξέταση από Δερματολόγο. Στο ολοκληρωμένο πακέτο ελέγχου (Kids’ 360˚ Health) πραγματοποιείται, επιπλέον, έλεγχος για λιπίδια / χοληστερόλη, αλλεργική προδιάθεση και πιθανή τροφική δυσαπορρόφηση.

Έτσι, σε μια ημέρα, στον ίδιο χώρο, χωρίς αναμονή και ταλαιπωρία, οι οικογένειες  εξασφαλίζουν:

  • Συνολική εις βάθος αξιολόγηση της υγείας του παιδιού
  • Ολοκληρωμένη καρδιολογική αξιολόγηση με triplex καρδιάς και ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • Χορήγηση πιστοποιητικού υγείας για άθληση
  • Συνταγή γυαλιών οράσεως από οφθαλμίατρο, εφόσον χρειάζεται

Οι εξετάσεις γίνονται, κατόπιν ραντεβού στο νέο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας, στη Βιοιατρική Αμπελοκήπων, αλλά και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε επιλεγμένα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210-6966111 (από 09:00 έως 19:00) ή στο e-mail biolongevity@bioiatriki.gr για να κλείσουν ραντεβού και να πάρουν  πληροφορίες για την προετοιμασία των εξετάσεων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στο https://bioiatriki.gr/, στο Facebook και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*