Ασφαλιστικό Λογισμικό από τη SIS

Η  SOFTWARE INSURANCE SOLUTION (SIS) εξειδικεύεται  στην ελληνική, κυπριακή αλλά και την ρουμάνικη αγορά στην παραγωγή λογισμικού για ασφαλιστικές επιχειρήσεις. 

Η εταιρία έχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε τεχνολογίες NET , WEB και AS/400 για την κάλυψη ιδιαίτερων αναγκών των πελατών.
Η SIS έχει την δυνατότητα εκτός από τις λύσεις που προτείνει, να διεκπεραιώνει έργα σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Από το 2008 η εταιρεία είναι αποκλειστικός συνεργάτης της IBM ΕΛΛΑΣ ΑΕ για την Ελλάδα και την Κύπρο σε έργα που συμμετέχει η IBM ΕΛΛΑΣ ΑΕ, και παράλληλα είναι ISV (International Software Vendor) της ίδιας εταιρίας για ασφαλιστικά προϊόντα. 

Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

Το σύστημα διαχείρισης ασφαλιστικών εργασιών LIMIS που απευθύνεται σε ασφαλιστές, πράκτορες και μεσίτες ασφαλίσεων, καθώς και back office συστήματα ασφαλιστικών εταιριών, όπως το L.IN.SYS για ασφαλιστικές εταιρείες ζωής και το G.IN.SYS, που απευθύνεται σε ασφαλιστικές εταιρείες γενικών ασφαλίσεων. 

Ο πελατοκεντρικός – πολυκλαδικός και πολυεταιρικός σχεδιασμός των προγραμμάτων επιτρέπει τη μέγιστη αξιοποίηση και προστασία του χαρτοφυλακίου για όλους τους κλάδους και τις εταιρίες, διασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σωστή διαχείρισή του. 

Επιπλέον δίνει στο χειριστή να παράγει αναλυτικές καταστάσεις-λίστες και στατιστική MIS Reporting, με Interactive γραφικές απεικονίσεις σε δισδιάστατα και τρισδιάστατα γραφικά. 

Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει στην αγορά περιφερειακά συστήματα ασφαλιστικών εργασιών όπως συστήματα pre sales και after sales υποστήριξης, συστήματα πολύτιμολογησης και  συγκριτικής τιμολόγησης, συστήματα ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης, καθώς και συστήματα Data Warehouse και Β.Ι. εξειδικευμένα για τον χώρο των ασφαλειών.

Η εταιρεία παράλληλα με το λογισμικό ασφαλιστικών εργασιών, παρέχει επίσης συστήματα:

1. Εμπορικής διαχείρισης
2. Συστήματα παραγελλιοληψίας, πωλήσεων επί αυτοκινήτου, merchandising
3. Συστήματα ERP
4. Συστήματα παρακολούθησης στόλου αυτοκινήτων, picking and packing
5. Κατασκευή ιστοσελίδων και portal για οποιαδήποτε επαγγελματική χρήση.