i-View® από τη Softwhere

 Η εταιρία Softwhere έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής προσφέρει το προιόν i-View®, που είναι πιστοποιημένο λογισμικό στην Ελλάδα από την Microsoft® και απευθύνεται ειδικά στον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς. 

Το λογισμικό i-View® αποτελεί ενοποιημένη λύση με τα Microsoft® ExcelMicrosoft® Outlook, Microsoft® Dynamics CRMMicrosoft® SharePoint και πολλά άλλα λογισμικά, τα οποία αποτελούν επίσης ενοποιημένη λύση της Microsoft®

Το i-View®, χάρη στην σχεδίαση του, έχει ένα περιβάλλον εργασίας µε αφοπλιστική απλότητα. Οι χρήστες έχουν στην διάθεσή τους ένα ήδη γνωστό περιβάλλον, ως χρήστες λογισμικών της Microsoft®, και βλέπουν κοινές λειτουργίες με τα Microsoft® Windows και το Microsoft® Outlook. 

Με ξεκάθαρη λογική στα παράθυρα, τις εργασίες και τους χειρισµούς, ο τρόπος διεκπεραίωσης των λειτουργιών γίνεται αυτονόητος και οδηγεί σε γρήγορη ολοκλήρωση, χωρίς επαναλήψεις, σύγχυση και απορίες. Το i-View® μαζί με τις ενοποιημένες λειτουργίες που προσφέρει, έχει σαν στόχο την πλήρη οργάνωση, την εργασία και την πληροφόρηση σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται ο χρήστης, ακόμα και εκτός γραφείου παρέχοντας μέγιστη ευχρηστία. 

Το i-View® ενδεικτικά περιλαμβάνει: Πλήρη διαχείριση χαρτοφυλακίου με ενιαίο CRM, ειδική διαχείριση εισπράξεων, ψηφιοποίηση αρχείων, διαχείριση εγγράφων και αυτόματη εισαγωγή δεδομένων με τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Επιπλέον διαχειρίζεται Γενικές Ασφάλειες, Ζωής και Unit Linked. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως εκκαθάριση με κλασσική προμήθεια, ομάδες προμηθειών, κλιμακούμενες και κλιμακούμενες Βάση Ασφαλίστρου. Παρέχει την δυνατότητα διαχείρισης Μεσιτικών γραφείων και εκτύπωσης συμβολαίων, αποστολή ομαδικών SMS, emails, αυτόματη ενημέρωση πελατών και ανάπτυξη Marketing Campaigns. Στις εφαρμογές τις προστίθενται η ομαδική επεξεργασία δεδομένων, ανάπτυξη Workflows, αυτόματη ενημέρωση συνεργατών για στόχους ή παραγωγή, καθώς και πώληση μέσω Internet.

Παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε συνεργάτες μέσω Internet στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό.
Συνδέεται με όλα τα λογιστικά προγράμματα της αγοράς και υποστηρίζει οποιοδήποτε λογιστικό σχέδιο. Τέλος, αποτελεί προαιρετική ενοποιημένη λύση με τα: Microsoft® Outlook, Microsoft®  Office, Microsoft® Dynamics CRM, Microsoft®  SQL Server, Microsoft®  Exchange, Microsoft® SharePoint, Microsoft® Office Communicator, Microsoft® Live, Microsoft® Online Services